Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlJA HA ARRIBAT L'HIVERN

PRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNÉ
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
control de pes
 
control de pes - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control Actualment hi ha constància que no existeix una única causa de l'obesitat, sinó que habitualment són un cúmul de causes les que provoquen, primer el sobrepès, i si no s'hi posa remei, l'obesitat.
Les principals causes de l'obesitat són:
- Genètiques: es creu que hi ha diversos gens implicats en els processos de metabolització de les calories.
- Els hàbits alimentaris i culturals: la societat occidental tendeix a consumir més calories de les que realment necessita.
- El sedentarisme: l'activitat física regular ajuda a controlar el sobre pes.

Per combatre el problema de l'obesitat cal emprar les eines adequades, d'una banda millorar els hàbits socials i culturals; i de l'altra mitjançant l'ús dels medicaments que han demostrat, a través de la investigació i els estudis clínics, ser segurs i eficaços. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

SIKEN FORM GALETA XOCOLATA BLANCA
SIKEN FORM GALETA XOCOLATA BLANCA
Galeta de xocolata blanca suïssa, és un deliciós aliment que complementa la dieta diària especialment en aquelles persones preocupades per estar en forma. Pel seu contingut s'aconsella beure algun líquid després del consum, no conté ni colorants ni conservants.
0,75€   |   Més informació

SIKEN FORM GALETA XOCOLATA AMB LLET
SIKEN FORM GALETA XOCOLATA AMB LLET
Galeta de xocolata amb llet suïssa per picar entre hores sense ni una caloria de més. Ideal a mig matí i/o a mitja tarda.
Pel seu contingut en fibra s'aconsella beure algun líquid després del seu consum.
0,00€   |   Més informació

SIKEN FORM GALETA XOCOLATA NEGRA
SIKEN FORM GALETA XOCOLATA NEGRA
Galeta de xocolata negra suïssa per picar entre hores sense ni una caloria de més. Ideal a mig matí i/o a mitja tarda.
Pel seu contingut en fibra s'aconsella beure algun líquid després del seu consum.
0,75€   |   Més informació

ENERZONA DESSERT 40-30-30 XOCOLATA AMB LLET
ENERZONA DESSERT 40-30-30 XOCOLATA AMB LLET
Piscolabis de flocs de soja cruixent coberts de xocolata amb llet. Ideals com a part del berenar o com a postres, per acabar els àpats d'una manera deliciosa. És ric en proteïnes i en fibra.
1,75€   |   Més informació

ENERZONA DESSERT 40-30-30 NOIR
ENERZONA DESSERT 40-30-30 NOIR
Piscolabis de flocs de soja cruixent coberts de xocolata fosa. Ideals com a part del berenar o com a postres, per acabar els àpats d'una manera deliciosa. És ric en proteïnes i en fibra.
1,75€   |   Més informació

XL-S QUILOS CENTIMETRES
XL-S QUILOS CENTIMETRES "NOVA FORMULA" 30 COMP.
XL-S quilos Centímetres és un complement alimentari que proporciona una ajuda òptima en les dietes de control de pes a causa del seu efecte crema greix i saciant, alhora que proporciona una aportació extra de vitalitat. El Ascophyllum disminueix l'absorció de greixos i afavoreix la digestió. El guaranà i ginseng donen vigor al cos incrementant el benestar mental i físic. A més el guaranà suprimeix la sensació de gana. La seva combinació única de substàncies actives exerceix una acció específica sobre l'excés de teixit gras sense afectar l'energia i la vitalitat.
28,55€   |   Més informació

XLS MEDICAL DIRECT 90 STICKS FRUITS VERMELLS + XAN
XLS MEDICAL DIRECT 90 STICKS FRUITS VERMELLS + XAN
El nou XL-S Medical Captagrasas Direct, en dosis individuals, fa que controlar el pes sigui més fàcil i agradable que mai. El seu pràctic i discret format estic és fàcil de portar a qualsevol lloc ia més el seu contingut es pot prendre directament de l'estic. L'estic, a punt per prendre, té un deliciós sabor a fruits vermells. Cada estic conté Litramine, un complex de fibres patentat i clínicament provat per captar els greixos alimentàries procedent d'una font natural i orgànica.
55,15€   |   Més informació

CHITOSAN 90 CAPS
CHITOSAN 90 CAPS
CHITOSAN Complex 1000 ajuda a limitar las conseqüències de les desviacions alimentaries gràcies a compostos naturals:
* Chitosan, fibra marina obtinguda de closques de crustacis, es conegut perque afavoreix la captació de les calories alimentaries i per ajudar a impedir la seva assimilació.
* El F.O.S. (Fructooligosaccharides), que són unes fibres d'origen vegetal, faciliten el trànsit de las calories bloquejades i mantenen un bon equilibri de la flora intestinal.
Posologia habitual: 1 o 2 comprimits abans dels àpats amb aliments grassos.-
27,26€   |   Més informació

CHITOSAN 500 MG. 120 CAP.
CHITOSAN 500 MG. 120 CAP.
Chitosan, una fibra obtinguda de la quitina del marisc, és un aminopolisacárid no digerible. Té la capacitat d'interactuar amb els lípids (greixos) des del sistema digestiu i limitar la seva absorció en el cos. Per tant, el Chitosan és un complement eficaç per ajudar a perdre pes en el transcurs d'un període de dieta o per estabilitzar el pes d'una persona.

Posologia: Prendre 2 càpsules mitja hora abans del desdejuni i altres 2 càpsules mitja hora abans del sopar
15,00€   |   Més informació

CAFEVERDE SUVEO SALVAT 60 CAPSULES
CAFEVERDE SUVEO SALVAT 60 CAPSULES
És un complement dietètic elaborat a força d'extracte de cafè verd, que ajuda a perdre fins a 8 quilos en 12 setmanes. Ric en àcid clorogènic, contribueix a disminuir l'absorció de sucres i a disminuir l'acumulació de greixos.

Utilització: 2 o 3 càpsules al dia abans dels principals àpats.
20,81€   |   Més informació

ARKOFLUIDES SINERGIA D'APRIMAMENT X 20AMP  .
ARKOFLUIDES SINERGIA D'APRIMAMENT X 20AMP .
Sinergia d'aprimament:


La gamma Arkofluides proposa una associació de plantes de l'agricultura ecològica, el Te, l' Orthosiphon, el Fucus i la Pinya, sense edulcorants, sense conservants i sense alcohol. Aquesta gamma està dissenyada a França i ens ofereix el millor de la natura al seu benestar.


Indicat per a l'adult i adolescent de més de 15 anys d'edat. 1 ampolla al dia. És possible renovar el tractament diverses vegades a l'any.
13,30€   |   Més informació

XLS XANTHIGEN 90 CAPSULAS PACK  DE 2 .
XLS XANTHIGEN 90 CAPSULAS PACK DE 2 .
Xanthigen ha estat especialment dissenyat per a aquells que necessiten ajuda per a metabolitzar el greix de manera eficient per a un control de pes sostenible. Aporta una doble acció, ja que, també ajuda a protegir les cèl·lules i teixits enfront de l'estrès oxidatiu.

Posologia:
- Prendre 1 càpsula 3 vegades al dia amb un got d'aigua 30 minuts abans de cada àpat.
59,85€   |   Més informació

ARKOGELULES TE VERD 150 CÀPSULES.
ARKOGELULES TE VERD 150 CÀPSULES.
Complement alimentari, el Te Verd ajuda a afinar la silueta gràcies a la seva acció cremador de greix. En 1 càpsula de Arkopharma, es troba la totalitat dels actius naturals de la planta.

Consells d'ús:
Prendre 2 càpsules al matí, migdia coincidint amb un dinar, amb un gran got d'aigua.
17,00€   |   Més informació

SIKEN DIET ESMORZAR DE CACAU POT 400 G.
SIKEN DIET ESMORZAR DE CACAU POT 400 G.
Aliment en pols ric en proteïnes, baix en sucres. Amb edulcorants. És important seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Beure entre 1,5 o 2 litres d'aigua al dia.

Forma d'ús:
- abocar el contingut de 2 dosificadors (24 g.) En 1 recipient amb 150-200 ml. d'aigua freda. Barrejar fins a obtenir una preparació homogènia. A continuació escalfar durant 1 minut al microones (650 W). Els preparats per esmorzar també es poden prendre freds.
26,50€   |   Més informació

ARKOGELULES CUA DE CAVALL 150 CÀPSULES.
ARKOGELULES CUA DE CAVALL 150 CÀPSULES.
La Cua de Cavall és una planta aprimant i remineralitzant. És rica en silici. Té propietats depuratives i ens ajuda a eliminar toxines, bacteris i fongs, per la qual cosa prevé l'aparició de granets i èczemes.

Consells d'ús:
Reservat a l'adult.
3 càpsules per dia amb els àpats amb un got ple d'aigua.
14,55€   |   Més informació

SIKEN DIET GALETES DE XOCOLATA 3 PAQUETS
SIKEN DIET GALETES DE XOCOLATA 3 PAQUETS
Galetes de Xocolata. Les dietes a base de preparacions hiperproteiques i hipocalòriques amb baix contingut en hidrats de carboni, sucres i greixos associades a un programa alimentari específic, són una solució ràpida i eficaç per perdre pes sense passar gana ni fatiga.
La seva gran varietat de sabors i presentacions trenquen amb la monotonia típica de les dietes de pèrdua i control de pes.

Les galetes es poden prendre com refrigeri.
7,25€   |   Més informació

SIKEN DIET ESMORZAR DE CAPUCCINO POT 400 G
SIKEN DIET ESMORZAR DE CAPUCCINO POT 400 G
Aliment ric en proteïnes i hipocalòric, baix en greixos i hidrats de carboni. Valor energètic 79 kcal. per dosi.

Aplicació: Abocar el contingut de dos dosificadors (23 g) en un recipient amb 150 - 200 ml. d'aigua freda. Barrejar fins a obtenir una barreja homogènia. A continuació escalfar al microones durant un minut (650 W.). La preparació també es pot prendre freda.
26,50€   |   Més informació

SIKEN DIET CREMA DE POLLASTRE POT 400 G
SIKEN DIET CREMA DE POLLASTRE POT 400 G
Aliment ric en proteïnes i hipocalòric, baix en greixos i hidrats de carboni. Valor energètic 79 kcal. per dosi

Aplicació: Abocar el contingut de dos dosificadors (22 g) en un recipient amb 150 - 200 ml. d'aigua freda. Barrejar fins a obtenir una barreja homogènia. A continuació escalfar al microones durant un minut (650 W.).
26,50€   |   Més informació

SIKEN DIET BEGUDA CACAU AMB FIBRA POT 400 GR.
SIKEN DIET BEGUDA CACAU AMB FIBRA POT 400 GR.
Begudes de Cacau amb fibra de civada. Aliment en pols ric en proteïnes i en fibra, baix en greixos. Amb edulcorants. És important seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Beure entre 1,5 i 2 litres d'aigua al dia.

Forma d'ús:
Abocar el contingut de 2 dosificadors (23 g.) En un recipient amb 150-200 ml. d'aigua freda. Barrejar fins a obtenir una preparació homogènia. A continuació, escalfar durant 1 minut al microones (650 W). Aquesta preparació també es pot prendre freda.
26,50€   |   Més informació

XL-S MEDICAL MAX STRENGTH 120 COMP.
XL-S MEDICAL MAX STRENGTH 120 COMP.
XL-S Medical Max Strength redueix la ingesta de calories dels principals nutrients: hidrats de carboni, sucres i greixos. Conté Clavitanol, un complex natural patentat que redueix la descomposició i absorció d'aquests nutrients en calories. Això es tradueix en una reducció de la ingesta de calories ajudant a perdre més pes que amb la dieta i l'exercici per si sols. Clínicament testat.
A més redueix i controla els nivells de glucosa en sang, ajudant a controlar els desitjos.
59,95€   |   Més informació

SENSILIS COMODYNES BODY REDUCER 28 PARXES
SENSILIS COMODYNES BODY REDUCER 28 PARXES
Pegats reductors que gràcies a la seva tecnologia Second Skin, s'obté una major eficàcia reductora, alliberant durant 24 h. el concentrat lipo-reductor sobre la zona crítica.

Ús: aplicar un pegat cosmètic cada dia sobre la pell neta i seca a la mateixa hora i en diferent zona. Conté 28 pegats cosmètics, és un tractament per a 4 setmanes.
22,75€   |   Més informació

VITANATUR DETOX 200 GRS
VITANATUR DETOX 200 GRS
Complement alimentari. La seva fórmula inclou carxofa, bardana, dent de lleó, boldo, cua de cavall i hibisc. Ajuda a eliminar toxines.

Dissoldre 2 mesuradors en 1 got d'aigua o en una ampolla d'aigua de 1,5L.
16,25€   |   Més informació

BIMANAN BARRETA XOCO KOMPLETT 8 UNITATS
BIMANAN BARRETA XOCO KOMPLETT 8 UNITATS
Barretes saciants de xocolata cruixent, riques en proteïna, amb 12 vitamines, 5 minerals i fibra. És recomanable seguir una alimentació variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

És important: beure aigua diàriament una quantitat adequada de líquids i fer exercici físic de forma regular.
12,95€   |   Més informació

ARKOFLUIDES PROGRAMA PER A APRIMAR 30 AMPOLLES
ARKOFLUIDES PROGRAMA PER A APRIMAR 30 AMPOLLES
El programa per a aprimar 3 en 1 Arkofluides està compost de 3 etapes complementaries:

- Etapa 1 (del primer al desè dia): 1 ampolla per a preparar l'organisme i ajudar a purificar-lo abans de l'acció d'aprimar.

- Etapa 2 (de l'onzè dia al vintè dia): 1 ampolla per a iniciar l'acció d'aprimament.

- Etapa 3 (del vintè dia al trentè): 1 ampolla per a contribuir a prolongar i reforçar l'acció d'aprimar.
19,30€   |   Més informació

SIKEN DIET BATUTS 100% VEGETALS  5 SOBRES
SIKEN DIET BATUTS 100% VEGETALS 5 SOBRES
SIKEN DIET proteïna 100 € vegetal combina proteïna de llegums i cereals per aportar tots els aminoàcids essencials que el teu cos necessita, amb un origen 100% vegetal.

Utilització: Abocar el contingut d'un sobre en un recipient amb 250 ml. d'aigua. Barrejar fins a obtenir una preparació homogènia.
10,60€   |   Més informació

ELIFEXIR FITNESS 200 ML
ELIFEXIR FITNESS 200 ML
L'exclusiu actiu Firm Up Complex de Elifexir Fitness Actua en 3 nivells:
- Extracte de centella asiàtica: aporta fermesa a la pell reduint el despenjament. La seva elevada concentració d'àcid asiaticósit i madecacósit, estimulen la producció de fibres de col·lagen I i III, proteïnes responsables de la sustenció de la pell.
- Cafè verd: remodela la figura de les zones tractades, en accelerar la crema de greixos acumulats i bloquejar la seva acumulació en les zones crítiques.
- CP carnitina: tonifica els teixits ajudant a redefinir la figura.

La pell recupera la seva vitalitat i lluminositat, la silueta es remodela perquè llueixis un cos perfecte.
12,25€   |   Més informació

ARKOPHARMA LIPOFEINE CHITOSAN 60 cpr
ARKOPHARMA LIPOFEINE CHITOSAN 60 cpr
Complement alimentici que redueix l'absorció del colesterol i dels greixos alimentaris, així com també afavoreix la pèrdua de pes.
El Chitosan forma amb el greix de l'alimentació un gel indigestible que, posteriorment, és eliminat de forma natural. Aquests greixos no són assimilats ni queden estocats, i així es permet controlar la presa de pes i limitar l'absorció del colesterol alimentari.
14,45€   |   Més informació

ARKOGELULES GARCINIA CAMBOGIA 45 CAPS.
ARKOGELULES GARCINIA CAMBOGIA 45 CAPS.
L'extracte de fruita de Garcinia ajuda a reduir l'emmagatzematge de greix i contribueix a controlar el pes i a reduir la sensació de gana.

Utilització: Prendre dues càpsules dues vegades al dia mitja hora abans dels menjars amb un got d'aigua.
8,75€   |   Més informació

XL-S MEDICAL MEDICAL LITRAMINE 180 COMPRIMITS
XL-S MEDICAL MEDICAL LITRAMINE 180 COMPRIMITS
XL-S Medical conté Litramine, un complex de fibres que capta els greixos alimentàris i que procedeix d'una font natural i orgànica. És un producte sanitari pel control eficaç del pes, que s'ha d'utilitzar en combinació amb una dieta quilibrada i amb exercici físic de forma regular.

Instruccions d'ús: prendre 2 pastilles 3 vegades al dia abans de cada àpat.
39,95€   |   Més informació

ARKOGELULES ORTHOSIPHON 150 CAPS.
ARKOGELULES ORTHOSIPHON 150 CAPS.
Medicament de fitoteràpia a base de te de Java (Ortosiphon Stamineus). Indicat per complementar les mesures dietètiques destinades a facilitar la pèrdua de pes, i per a facilitar les funcions d'eliminació de l'organisme.

Posologia: Prendre dues càpsules al matí, migdia coincidint amb un àpat. Dosi màxima diaria: 5 càpsules.
16,60€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02