Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlCOVID-19
PRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ARRACADES
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
vitamines, nutrició i cosmètica
 
vitamines, nutrició i cosmètica - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control Per tenir una bona salut és imprescindible una alimentació adequada que contingui aliments de tots els grups (proteïnes, vitamines, minerals, etc.) i de vegades d'un suplement alimentari que complementi allò que ens falta.

Les vitamines són indispensables per al bon funcionament del cos i per prevenir malalties. La fruita i la verdura són les que contenen la quantitat més elevada de vitamines i minerals.

Algunes situacions poden requerir l'aportació suplementària de vitamines. D'aquestes situacions podem destacar: les èpoques de sobre-esforç, tant intel·lectual com físic, les dones en estat menopàusic o pre-menopàusic, les persones d'edat avançada, etc. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

APISÉTUM VITALITAT 18 VIALS
APISÉTUM VITALITAT 18 VIALS
Apisérum Vitalitat és un complement alimentari amb 1500mg de gelea real de la màxima qualitat (2% HDA garantit) i 12 vitamines que t'ajuden a disminuir el cansament i la fatiga i contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari. La seva exclusiva fórmula t'ajuda a mantenir el teu estil de vida amb energia i vitalitat.

Pren 1 vial al dia preferiblement al matí amb l'esmorzar.
15,60€   |   Més informació

LA JUSTICIA CARBONAT DE MAGNESI 75 COMPRIMITS
LA JUSTICIA CARBONAT DE MAGNESI 75 COMPRIMITS
Complement alimentari d'acidesa estomacal, pel que pot ser utilitzat per persones amb úlceres en estómac i intestins

Eficaç en estats mancats de magnesi (embarassos, lactància, pubertat, vellesa, rampes, tics, contractures).

Indispensable per mantenirse en bon estat i reparar el desgast dels cartílags, tendons i ossos.

També per a suplementar les dietes pobres en aquest element.

Prendre de 2 a 3 comprimits al dia, repartits en els principals àpats.
7,65€   |   Més informació

ARKOVITAL PURA ENERGIA MUTIVITAMÍNIC 30 COMPRIMITS
ARKOVITAL PURA ENERGIA MUTIVITAMÍNIC 30 COMPRIMITS
Arkovital Pura Energia és un multivitamínic que aporta vitamines del grup B, vitamina C, vitamina E i minerals indicat per augmentar les teves defenses naturals i gaudir d'una dosi extra de vitalitat. Està elaborat amb vitamines 100% d'origen natural i amb certificat de cultiu orgànic, el que millora la seva assimilació.
14,95€   |   Més informació

EPA PLUS COLÀGEN + SILICI + AC. HIALURÒNIC BEBIBLE
EPA PLUS COLÀGEN + SILICI + AC. HIALURÒNIC BEBIBLE
Epaplus Arthicare conté col·lagen hidrolitzat bio assimilable, silici, àcid hialurònic, magnesi, i les vitamines B1, B2, B6 i C.
Les proteïnes i el magnesi contribueixen al manteniment dels ossos i músculs en condicions normals. La vitamina C contribueix a la formació de col·lagen per al funcionament normal dels ossos, cartílags i pell. El magnesi i les vitamines B2 i B6 contribueixen a la reducció del cansament i la fatiga.

Prendre 40 ml al dia, mesurats amb el gotet dosificador, directament o diluïts en mig got d'aigua.
19,25€   |   Més informació

MULTICENTRUM DONA  90 COMP
MULTICENTRUM DONA 90 COMP
Complex alimentari amb vitamines i minerals especialment formulat per satisfer les necessitats nutricionals de les dones. Amb quantitats addicionals d'àcid fòlic i calci i vitamines del complex B, que ajuden a alliberar energia dels aliments i contribueixen a disminuir el cansament i la fatiga. Contribueix al normal funcionament del sistema immunitari, ajuda a mantenir la pell i el cabell sa i al manteniment de l'estructura òssia.

Consells d'utilització: Adults: 1 comprimit al dia amb aliments, preferiblement amb l'esmorzar o dinar.
22,85€   |   Més informació

MULTICENTRUM MUJER 50+ 30 COMPRIMITS
MULTICENTRUM MUJER 50+ 30 COMPRIMITS
Multicentrum Dona 50 + és un complement alimentari amb vitamines i minerals, en una fórmula específicament equilibrada que ajuda a complementar les necessitats diàries de les dones amb més de 50 anys.
Fórmula amb 13 vitamines i 11 minerals.
Prendre 1 comprimit al dia amb aliments, amb ajuda de líquids (generalment un got d'aigua o suc). El comprimit pot ser empassat sencer o dividit en dues meitats si cal.
Sense gluten i sense sucre.
11,65€   |   Més informació

CHONDRO-AID FORT 120 CPS + 30 CPS REGAL
CHONDRO-AID FORT 120 CPS + 30 CPS REGAL
És un complement alimentari a base de Harpagophytum, Glucosamina i Condroitina. Chondro-Aid Fort conté extracte d'arrel Harpagophytum conegut per les seves propietats en les articulacions. Ajuda a mantenir la comoditat, la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions. Prendre 3 càpsules al día.
27,25€   |   Més informació

MULTICENTRUM 30 COMPRIMITS
MULTICENTRUM 30 COMPRIMITS
Indicat per a adults i adolescents a partir de 12 anys, Multicentrum 30 comprimits és un complement alimentari que posseeix una equilibrada fórmula amb vitamines, minerals i luteïna que t'ajuda a millorar la teva qualitat de vida. Prendre 1 comprimit al dia.
5,95€   |   Més informació

MULTICENTRUM SELECT 50+ 30 COMPRIMITS
MULTICENTRUM SELECT 50+ 30 COMPRIMITS
Multicentrum Select 50 + és un complement alimentari amb vitamines, minerals i luteïna, en una fórmula equilibrada. Un comprimit al dia ajuda a cobrir les necessitats diàries de vitamines i minerals per a adults a partir de 50 anys.
5,95€   |   Més informació

EPA PLUS COL·LAGEN+SILICI+ÀC. HIAL.+MAGNESI GUST L
EPA PLUS COL·LAGEN+SILICI+ÀC. HIAL.+MAGNESI GUST L
Complement alimentari a base de Col·lagen Silici i Àcid Hialurònic amb Magnesi que contribueix al funcionament normal d'ossos i músculs.
35,95€   |   Més informació

MULTICENTRUM HOME 50+ 30 COMPRIMITS
MULTICENTRUM HOME 50+ 30 COMPRIMITS
Multicentrum Home 50 + és un multivitamínic i multimineral especialment formulat com a complement alimentari per satisfer necessitats nutricionals d'homes majors de 50 anys.

US:

Prendre un comprimit al dia preferiblement al matí.
11,65€   |   Més informació

CHONDRO-AID FORT 90 CÀPSULES LOT DE 3
CHONDRO-AID FORT 90 CÀPSULES LOT DE 3
És un complement alimentari a base de Harpagophytum, Glucosamina i Condroitina. Chondro-Aid Fort conté extracte d'arrel Harpagophytum conegut per les seves propietats en les articulacions. Ajuda a mantenir la comoditat, la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions. Prendre 3 càpsules al día.
33,85€   |   Més informació

URGO GOVITAL CHONDRO FLEX 60 COMPRIMITS + 30 COMPR
URGO GOVITAL CHONDRO FLEX 60 COMPRIMITS + 30 COMPR
Chondro Flex és un complement alimentari indicat en mobilitat articular, a força de condroitina, glucosamina, col·lagen, MSM i vitamina C.

Utilització:
Prendre dos comprimits al dia amb un got gran d'aigua.
29,25€   |   Més informació

ARKOVITAL ACEROLA 1000 VIT C 30 COMPRIMITS MASTICA
ARKOVITAL ACEROLA 1000 VIT C 30 COMPRIMITS MASTICA
Ajuda a reduir la fatiga i contribueix al bon funcionament del sistema immunitari tant en nens (a partir de 6 anys) com en adults. Es recomana en cas d'esgotament o de cansament passatger, abans de reprendre l'esport o en cas de canvis de ritme estacionals. Prendre 1 comprimit al dia.
18,95€   |   Més informació

PHARMATON DONA VITAMINES Y MINERALS 30 COMPRIMITS
PHARMATON DONA VITAMINES Y MINERALS 30 COMPRIMITS
Pharmaton Dona està especialment formulat per mantenir les necessitats nutricionals específiques de les dones.

-Energia diària.
-Rendiment intel·lectual.
-Antioxidant.

Utilització: Un comprimit al dia, preferiblement al matí amb l'esmorzar i amb un got d'aigua. Indicat per a dones adultes.
9,75€   |   Més informació

PHARMATON HOME VITAMINES I MINERALS 30 COMPRIMITS
PHARMATON HOME VITAMINES I MINERALS 30 COMPRIMITS
Pharmaton Home està especialment formulat per mantenir les necessitats nutricionals dels homes.

- Energia diària.
- Rendiment intel·lectual.
- Músculs i ossos.

Utilització: Un comprimit al dia, preferiblement al matí amb l'esmorzar i amb un got d'aigua.
Indicat per a home adults.
9,75€   |   Més informació

PHARMATON COMPLEX 60 CÀPSULES + 30 DE REGAL
PHARMATON COMPLEX 60 CÀPSULES + 30 DE REGAL
És una fórmula equilibrada de vitamines i minerals esencials, amb extracte de ginseng G115 que ajuda a recuperar l'energia física i mental i a mantenir el benestar perquè puguis mantenir el teu estil de vida amb energia i vitalitat.

Utilització: una càpsula al dia preferiblement al matí amb l'esmorzar.
16,95€   |   Més informació

RS7 REGENERADOR CREMA 200ML + RS7 PLUS REGENERADOR
RS7 REGENERADOR CREMA 200ML + RS7 PLUS REGENERADOR
Pack que conté:
- RS7 REGENERADOR CREMA 200ML: Ajuda efectiva per a la cura dels músculs abans i després d'un sobreesforç físic i per a l'alleujament muscular de la fatiga diària. Prevenció i alleujament immediat de les rampes musculars.
- RS7 PLUS REGENERADOR 30CPS x 3: És un complement alimentari molt complet, útil per tractar lesions relacionades amb els ossos, tendons, lligaments, cartílags i articulacions en general. Actua en les articulacions com lubricant per als cartílags i els lligaments així com efecte protector enfront de exercicis físics.
La fórmula de RS7 Regenerator és molt completa. Compta amb Harpagofit per reduir els dolors musculars i cartílag de tauró (calci i condroitina), àcid hialurònic, glucosamina i vitamina C per ajudar al normal manteniment d'ossos i articulacions. Prendre 1 càpsula a el dia.
67,00€   |   Més informació

AQUILEA COLÀGEN + MAGNESI ARTICULACIONS SABOR LLIM
AQUILEA COLÀGEN + MAGNESI ARTICULACIONS SABOR LLIM
Aquilea Artinova Complex conté col·lagen, magnesi, àcid hialurònic i vitamina C que contribueix a la formació del col·lagen per al funcionament normal del cartílag, el que contribueix al benestar de les articulacions.

El col·lagen és una proteïna que es troba naturalment en els cartílags, ossos i pell, i és essencial per a l'estructura i funcionament de les articulacions de la mateixa manera que l'àcid hialurònic i la Vitamina C.

Sabor: llimona.

Prendre 1 cullerada de 12,5 (un cassó) al dia, diluït en un got (200 ml) de llet, aigua, suc, te, en un iogurt, etc.
32,00€   |   Més informació

MÖLLER DOBBEL OMEGA-3 112 CÀPSULES
MÖLLER DOBBEL OMEGA-3 112 CÀPSULES
Combinació d'àcids grassos omega-3 procedents de l'peix (DHA + EPA) amb vitamines A, D i E.

Prendre 2 càpsules a el dia amb un líquid (aigua o suc). S'ha de prendre preferiblement amb un menjar principal.
20,95€   |   Més informació

COLNATUR COMPLEX + CÚRCUMA SABOR MEDITERRANI 250G
COLNATUR COMPLEX + CÚRCUMA SABOR MEDITERRANI 250G
És un complement alimentari a base de proteïnes de col·lagen hidrolitzada (natural, molt assimilable i pura) enriquida amb magnesi, vitamina C, àcid hialurònic i cúrcuma.
Indicat per a la cura d'articulacions, ossos i músculs. Sabor mediterrani.
Prendre 12,5 grams dissolts en un mínim de 150 ml d'aigua, llet, begudes vegetals i altres líquids o iogurt. Es requereix un mínim de 3 mesos per apreciar resultats.
16,90€   |   Més informació

APISERUM DEFENSES 90 CÀPSULES BLANDES PACK
APISERUM DEFENSES 90 CÀPSULES BLANDES PACK
Apiserum defenses pack 90 càpsules blandes és un complement alimentari amb gelea reial d'alta qualitat, vitamina C, zinc, equinàcia, reishi i shiitake per millorar la seva eficàcia. La seva fórmula elaborada exclusivament amb ingredients d'origen natural, afavoreix el sistema immunitari i a mantenir l'energia diàriament. El zinc i la vitamina C, contribueixen a la regulació normal del sistema immunitari. L'equinàcia, ajuda a les defenses i la Vitamina C, afavoreix la reducció del cansament i la fatiga.
Forma d'ús:
1 càpsula al dia, preferiblement al matí amb l'esmorzar.
19,17€   |   Més informació

RS7 PLUS REGENERADOR 30CPS.
RS7 PLUS REGENERADOR 30CPS.
És un complement alimentari molt complet, útil per tractar lesions relacionades amb els ossos, tendons, lligaments, cartílags i articulacions en general. Actua en les articulacions com lubricant per als cartílags i els lligaments així com efecte protector enfront de exercicis físics.
La fórmula de RS7 Regenerator és molt completa. Compta amb Harpagofit per reduir els dolors musculars i cartílag de tauró (calci i condroitina), àcid hialurònic, glucosamina i vitamina C per ajudar al normal manteniment d'ossos i articulacions. Prendre 1 càpsula a el dia.
26,67€   |   Més informació

ARKO ROYAL GELEA REIAL 1000MG 20 AMPOLLES DE 15ML
ARKO ROYAL GELEA REIAL 1000MG 20 AMPOLLES DE 15ML
Arkopharma Arko Royal Tresor del Rusc Gelea Reial 1.000 mg Bio 20 Ampolles és un suplement alimentari orgànic certificat en forma d'ampolla bevible a força de gelea reial.
Aquest complement alimentari conté gelea reial, una substància secretada per les abelles per alimentar exclusivament a un dels seus que es convertirà en reina. Ofereix una vida útil 40 vegades més gran i una alta productivitat.
La gelea real és natural, sense colorants ni conservants. No utilitza pesticides químics.
Sabor a taronja mel.
Prendre una ampolla al matí amb l'esmorzar, preferiblement diluïda en un got d'aigua o suc de fruita (200 ml).
16,00€   |   Més informació

LA JUSTICIA COL·LAGEN MARÍ AMB MAGNESI I VIT C 350
LA JUSTICIA COL·LAGEN MARÍ AMB MAGNESI I VIT C 350
El magnesi ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, i contribueix a la síntesi proteica normal i a el manteniment dels ossos en condicions normals. La vitamina C millora l'absorció del ferro i contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels vasos sanguinis, ossos i cartílags. Prendre 3 culleradetes de postres al dia, repartides en les principals àpats.
15,30€   |   Més informació

LA JUSTICIA COL·LAGEN MARÍ AMB MAGNESI 180 CPR
LA JUSTICIA COL·LAGEN MARÍ AMB MAGNESI 180 CPR
Millora el funcionament de les articulacions. Conserva i augmenta la massa muscular. Regenerar el desgast i l'envelliment. Disminueix el cansament i la fatiga. Prendre de 6 a 9 comprimits al dia, repartits en l'esmorzar i el sopar.
8,55€   |   Més informació

LA JUSTICIA MAGNESI TOTAL 5 SALS 100 COMP
LA JUSTICIA MAGNESI TOTAL 5 SALS 100 COMP
Conjunt molt complet de 5 sals de magnesi (citrat, bisglicinat, òxid, carbonat i clorur) amb alta biodisponibilitat i concentració. Indicat en estats mancats de magnesi, com pot ser en esportistes, vellesa, embaràs, mala absorció intestinal, dietes d'aprimament o en l'aparició de rampes, tics o contractures. Apte per a persones diabètiques i celíaques. Prendre 2 comprimits al dia, preferiblement en l'esmorzar i el sopar.
13,10€   |   Més informació

LA JUSTICIA MAGNESI TOTAL LÍQUID LLIMONA 200ML
LA JUSTICIA MAGNESI TOTAL LÍQUID LLIMONA 200ML
El magnesi ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. Contribueix a l'equilibri electrolític, al metabolisme energètic normal i al funcionament normal del sistema nerviós i dels músculs. Prendre 10ml al dia.
6,90€   |   Més informació

OSTEO BI-FLEX 200 CÀPSULES
OSTEO BI-FLEX 200 CÀPSULES
El sobreesforç, el procés natural d'envelliment i el desgast diari tenen consequències sobre les articulacions. Osteo Bi-flex és una potent combinació sinèrgica dels últims avenços científics específics sobre la protecció i l'enfortiment de les articulacions.

Posologia recomenada: 2 càpsules al dia.
62,20€   |   Més informació

INNOVAGE PELL COL·LAGEN PLUS 345GR
INNOVAGE PELL COL·LAGEN PLUS 345GR
Complement alimentari a base de col·lagen, vitamina C i àcid hialurònic. Contribueix al funcionament normal de la pell i a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu. Ajuda a mantenir una pell ferma, llisa i elàstica. Prendre un cassó al dia diluït en un got de llet, aigua, suc, te, etc.
16,40€   |   Més informació

AQUILEA ARTICULACIONS 30 COMPRIMITS
AQUILEA ARTICULACIONS 30 COMPRIMITS
Complement alimentari que conté Col·lagen bioactiu tipus II, que és una proteïna que es troba naturalment en els cartílags, ossos i pell. Contribueix al manteniment d'ossos i músculs en condicions normals. La Cúrcuma i Boswellia ajuden a mantenir la flexibilitat i el benestar de les articulacions. Prendre 1 comprimit al dia.
16,90€   |   Més informació

LA JUSTICIA MAGNESI 140 COMPRIMITS
LA JUSTICIA MAGNESI 140 COMPRIMITS
El magnesi ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. També contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals, al funcionament normal del sistema nerviós i els músculs, i a la síntesi proteica normal.
Prendre 4 comprimits al dia repartits en els tres principals àpats.
5,25€   |   Més informació

MULTICENTRUM PLUS GINSENG & GINKGO 30 COMPRIMITS
MULTICENTRUM PLUS GINSENG & GINKGO 30 COMPRIMITS
És un complement alimentari complet, amb vitamines i minerals, que ajuden a reforçar el rendiment físic i intel·lectual en adults. Prendre 1 comprimit al dia.
11,00€   |   Més informació

LA JUSTICIA OLI D'ONAGRA + VITAMINA E 275 PERLES
LA JUSTICIA OLI D'ONAGRA + VITAMINA E 275 PERLES
És un complement alimentari amb oli d'onagra i ric en vitamina E. L'onagra proporciona confort durant el cicle menstrual, manté el balanç hormonal i la pell saludable. La vitamina E contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu.
18,85€   |   Més informació

EPA PLUS INTENSIVE COL·LAGEN, SILICI, ÀC. HIAL. i
EPA PLUS INTENSIVE COL·LAGEN, SILICI, ÀC. HIAL. i
Complement alimentari amb Col·lagen, Silici, Àcid Hialurònic, Manganès, Coure i les Vitamines B1, B2, B6 i C, beneficiosos contra el dolor i la inflamació articular.
Prendre 1 comprimit al dia abans de sopar.
26,85€   |   Més informació

CHONDROSTEO+ FORT 120 COMPRIMITS
CHONDROSTEO+ FORT 120 COMPRIMITS
Complement alimentari que promou la relaxació i el confort de les articulacions, ajuda a millorar la mobilitat i la flexibilitat articular i contribueix al manteniment dels ossos. A base de glucosamina, chondroitina i harpagophytum. Prendre 2 comprimits al matí i 2 a la nit.
29,00€   |   Més informació

EPA PLUS COL·LAGEN + ÀC. HIAL. + MAGNESI 332G GUST
EPA PLUS COL·LAGEN + ÀC. HIAL. + MAGNESI 332G GUST
Epaplus Col·lagen + Hialurònic és el complement alimentari ideal per a esportistes i persones d'edat avançada perquè manté la flexibilitat i lubricació de les articulacions i afavoreix la conservació del cartílag.
Però no només és útil per a esportistes: més d'un 25 % de la població pateix problemes en les articulacions i per aquest motiu el Col·lagen + Hialurònic és beneficiós per a un elevat nombre de població.
Prendre regularment Epaplus pot prevenir el desgast del cartílag i evitar lesions cròniques, entre molts altres beneficis.
32,50€   |   Més informació

EPA PLUS INTENSIVE COL·LAGEN+GLUCOSAMINA+CONDROITI
EPA PLUS INTENSIVE COL·LAGEN+GLUCOSAMINA+CONDROITI
Complement alimentari amb Col·lagen hidrolitzat bioassimilable, Glucosamina, Condroitina, Àcid hialurònic, Silici, Boswellia i Vitamines C, B1, B2 i B6. Contribueix al funcionament d'ossos i músculs en condicions normals, a la formació de col·lagen del propi cos i de la reducció del cansament i la fatiga.
26,95€   |   Més informació

EPA PLUS COL·LAGEN+SILICI+ÀC. HIAL.+MAGNESI GUST V
EPA PLUS COL·LAGEN+SILICI+ÀC. HIAL.+MAGNESI GUST V
Complement alimentari a base de Col·lagen, Silici i Àcid Hialurònic amb Magnesi que contribueix al funcionament normal d'ossos i músculs.
35,95€   |   Més informació

FISIOCREM ACTIVE POLS GUST DE TARONJA I MANGO 540
FISIOCREM ACTIVE POLS GUST DE TARONJA I MANGO 540
És un complement alimentari en pols a base de col·lagen, glucosamina, condroïtina, MSM, àcid hialurònic, leucina, magnesi i vitamina C que ajuda a cuidar les articulacions i contribueix a la recuperació muscular del dia a dia. Prendre 1 cullerada al dia.
21,30€   |   Més informació

COLNATUR COMPLEX C 140 CPR
COLNATUR COMPLEX C 140 CPR
Producte alimentari destinat a la cura d'articulacions, ossos, músculs i pell. Ajuda a mantenir flexibilitat, benestar i bon aspecte, de forma natural i efectiva.
Consisteix en proteïna col·lagen hidrolitzada pura, un nutrient natural molt assimilable, enriquit amb magnesi, vitamina C i àcid hialurònic. Prendre de 3 a 10 comprimits al dia. La màxima eficàcia s'obté prenent 10 comprimits al dia, equivalents a 10g de col·lagen.
9,75€   |   Més informació

LA JUSTICIA TRIPTÒFAN AMB MELATONINA, MAGNESI I B6
LA JUSTICIA TRIPTÒFAN AMB MELATONINA, MAGNESI I B6
La barreja ideal per al descans, ja que no només és una font d'aportació directa de melatonina exògena, sinó que a més, al combinar-ho amb el triptòfan, el magnesi i la vitamina B6 s'estimula la síntesi de serotonina i melatonina endògena.
Millora la qualitat del son i reforça el sistema immunològic.
Gràcies al seu contingut en magnesi i vitamina B6, ajuda a la recuperació i al descans neuromuscular, reduint contractures i relaxant els músculs.
Utilització: 1 a 2 comprimits al dia després del sopar.
12,20€   |   Més informació

AQUILEA PROSTATE COMPLEX 30 CÀPSULES
AQUILEA PROSTATE COMPLEX 30 CÀPSULES
Aquilea Prostate Complex ha estat formulat específicament per a l'home a partir d'una exclusiva combinació d'actius naturals naturals com l'oli de llavor de carbassa i antoxidantes extrets del tomàquet i el raïm.

Utilització: prendre 1 càpsula al dia, amb l'esmorzar.
12,50€   |   Més informació

AQUILEA FORTE-DOL CONDROITINA I GLUCOSAMINA TARONJ
AQUILEA FORTE-DOL CONDROITINA I GLUCOSAMINA TARONJ
Complement alimentari a base de Condroitina i Glucosamina per protegir les articulacions i alleujar el dolor i la inflamació pròpies de patologies articulars o d'un sobreesforç esportiu. El Col·lagen i la Cúrcuma proporcionen flexibilitat i benestar articular ajudant a mantenir una bona mobilitat.
19,25€   |   Més informació

LA JUSTICIA TRIPTÒFAN AMB MAGNESI i VIT. B6 60 CPR
LA JUSTICIA TRIPTÒFAN AMB MAGNESI i VIT. B6 60 CPR
La combinació de triptòfan, magnesi i vitamina B6, és la fórmula perfecta per a èpoques en les què ens sentim més cansats del normal, bé per un excés de treball, estrès emocional o per no portar una alimentació equilibrada.
Prendre 2 comprimits al dia, repartits en el dinar i el sopar.
11,55€   |   Més informació

LES 3 CHÊNES ONAGRA BORRATJA VIT. E 150 CPS
LES 3 CHÊNES ONAGRA BORRATJA VIT. E 150 CPS
El duo Onagra Borratja és un complement alimentari que ajuda a millorar el benestar menstrual i a lluitar contra la sequedat cutània gràcies al seu contingut en àcids grassos essencials.
Prendre 2 càpsules al dia.
9,95€   |   Més informació

SUPRADYN GUMMIES ADULTS 70 CARAMELS DE GOMA
SUPRADYN GUMMIES ADULTS 70 CARAMELS DE GOMA
Nova i deliciosa forma de prendre vitamines, que com a complement de la dieta habitual, t'ajudarà a realitzar totes les activitats de la teva vida diària amb energia i vitalitat. Conté vitamina C, B6 i B12 que contribueixen al metabolisme energètic normal i a disminuir el cansament i la fatiga i la Coenzim Q10, un component natural en l'organisme.
10,65€   |   Més informació

AQUILEA MAGNESI + POTASSI 28 CPR EFERV.
AQUILEA MAGNESI + POTASSI 28 CPR EFERV.
Combinació ideal que contribueix al funcionament normal dels músculs. El magnesi contribueix a l'equilibri electrolític i al metabolisme energètic normal i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.
Prendre 1 comprimit al dia dissolt en aigua.
7,50€   |   Més informació

LA JUSTICIA COL·LAGEN + MAGNESI 20 STICKS MADUIXA
LA JUSTICIA COL·LAGEN + MAGNESI 20 STICKS MADUIXA
Complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat i magnesi. El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent principal dels cartílags, tendons i ossos.
El magnesi contribueix a la síntesi proteica normal i contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals.
6,50€   |   Més informació

AZINC FORMA I VITALITAT 120 CÀPSULES.
AZINC FORMA I VITALITAT 120 CÀPSULES.
Complement alimentari de vitamines i minerals. Azinc Forma i Vitalitat va ser especialment formulat per satisfer les necessitats dels adults i adolescents amb l'estil de vida molt actiu i els estats de fatiga o els desequilibris nutricionals passatgers. Conté les vitamines B2, B3, B6, B9, B12, D, S, D, E, que contribueixen al bon funcionament del sistema immunitari, estrès oxidatiu, memòria, concentració i un bon rendiment
intel·lectual.

Consells d'utilització:
Adults i adolescents a partir de 15 anys.
12,60€   |   Més informació

COLNATUR COMPLEX FRUITES DEL BOSC COL.LAGEN , MAGN
COLNATUR COMPLEX FRUITES DEL BOSC COL.LAGEN , MAGN
És un complement alimentari en pols per dissoldre en aigua o en algun aliment líquid, iogurts, etc ... a força de magnesi, vitamina C, i àcid hialurònic per al bon funcionament dels ossos, músculs, articulacions i pell.

Sabor: fruites del bosc.
16,90€   |   Més informació

BUCCALINE 7 COMP.
BUCCALINE 7 COMP.
Buccaline està composat d'Haemophilus influenzae, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus heamolyticus i Staphilococcus aureus. Es una vacuna inactivada per a la profilaxis anti-bacteriana, per via oral, del refredat.

Posologia:
- Adults i nens més grans de 7 anys: 1 comprimit el primer dia, 2 comprimits el segon dia i 4 comprimits el tercer dia.
- Nens més petits de 7 anys: 1 comprimit el primer i el segon dia i 2 comprimits el tercer dia.

Es recomana prendre els comprimits una hora abans de l'esmorzar o el dinar.
13,85€   |   Més informació

DYNERGIE 20 AMP X 15 ML.
DYNERGIE 20 AMP X 15 ML.
És un complement alimentari a base de Ginseng, Galea Real, Acerola i Pròpolis. El Ginseng, gràcies a les seves propietats estimulants i fortificants, ajuda a disminuir la sensació de fatiga. La Galea Real, és una substància secreta per les abelles per nodrir exclusivament a la que serà abella Reina. Aquesta tindrà una longevitat de vida 40 vegades superior i una intensa productivitat. El Pròpolis és una substància que, en el rusc s'usa per prevenir l'atac d'intrusos i serveix com un escut natural. La Acerola és un arbust que produeix una badia comestible. Sense colorants. Sense conservants. Sense alcohol.
16,95€   |   Més informació

PHARMATON COMPLEX 90 CAPSULES.
PHARMATON COMPLEX 90 CAPSULES.
És una fórmula equilibrada de vitamines i minerals esencials, amb extracte de ginseng G115 que ajuda a recuperar l'energia física i mental i a mantenir el benestar perquè puguis mantenir el teu estil de vida amb energia i vitalitat.

Utilització: una càpsula al dia preferiblement al matí amb l'esmorzar.
21,75€   |   Més informació

RS7 REGENERADOR 30 CPS.
RS7 REGENERADOR 30 CPS.
Contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament dels cartílags i el funcionament normal dels ossos (amb Àcid Hialurònic, Cartílag de tauró, Glucosamina, Condroitina, Harpagofit i Vitamina C).
24,95€   |   Més informació

GINESEDA CUMLAUDE 30 CÀPSULES.
GINESEDA CUMLAUDE 30 CÀPSULES.
Càpsules amb isoflavones de soja per a dones en l'etapa de la menoapusa.
Gineseda conté una barreja d'isoflavones de soja, lúpul, salvia officinalis, oli d'onagra, vitamines E i B6, especialment seleccionades per la seva activitat sobre les manifestacions que es produeixen en la dona durant l'etapa de la menopausa.

Aplicació: Una càpsula al dia, preferentment amb el sopar. Es recomana seguir el tractament un mínim de 3 mesos.

Regal: 2 càpsules.
15,25€   |   Més informació

MULTICENTRUM LUTEINA 90 COMPRIMITS.
MULTICENTRUM LUTEINA 90 COMPRIMITS.
És un complement alimentari amb vitamines i minerals, en una fórmula especialment equilibrada. Per a adults i adolescents (a partir de 12 anys).

- Allibera energia: contribueix al metabolisme energètic normal.
- Sistema immunitari: contribueix al funcionament normal del sistema immunitari.
- Salut de la pell: contribueix al manteniment de la pell condicions normals.
- Stress ambiental: contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu.
19,75€   |   Més informació

OLEOPLAN ACEITE ONAGRA X 450 CÀPSULES.
OLEOPLAN ACEITE ONAGRA X 450 CÀPSULES.
És un complement alimentari en forma de càpsules de gelatina tova a base d'oli d'onagra obtingut de la primera premsada en fred, amb un alt contingut en àcids grassos poliinsaturats linoleic i gamma-linolènic. Proporciona confort durant el cicle menstrual, manté el balanç hormonal i la pell saludable.
29,25€   |   Més informació

LES 3 CHÊNES OLI D'ONAGRA 150 CÀPSULES LOT DE 2
LES 3 CHÊNES OLI D'ONAGRA 150 CÀPSULES LOT DE 2
L'oli d'onagra, extremadament ric en àcids grassos essencials, contribueix a millorar el benestar femení alleujant els problemes causats pel cicle menstrual. També es pot utilitzar directament sobre la pell en cas de pell seca.
Aplicació: Prendre dues càpsules al dia, al matí i a la nit, durant la segona meitat del cicle menstrual.
Pel cas d'aplicació cutània, es perforarà la càpsula i s'aplicaran unes gotes sobre la cara al matí i a la nit.
16,92€   |   Més informació

LA JUSTÍCIA COL·LAGEN AMB MAGNESI 180 COMPRIMITS.
LA JUSTÍCIA COL·LAGEN AMB MAGNESI 180 COMPRIMITS.
Complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat i magnesi. El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent principal dels cartílags, tendons, ossos. El magnesi contribueix a la síntesi proteica normal i contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals.
7,20€   |   Més informació

MEGARED 500 MG OMEGA 3 OLI  DE KRILL 60 CP
MEGARED 500 MG OMEGA 3 OLI DE KRILL 60 CP
És un complement alimentari que conté 100% oli pur de Krill Antàrtic, petits crustacis que creixen en les aigües fredes de l'Antàrtida. Conté els àcids grassos Omega-3, DHA i EPA que contribueixen al normal funcionament del cor.
31,00€   |   Més informació

LA JUSTÍCIA COL·LAGEN AMB MAGNESI 450 COMPRIMITS.
LA JUSTÍCIA COL·LAGEN AMB MAGNESI 450 COMPRIMITS.
Complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat i magnesi. El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent principal dels cartílags, tendons, ossos. El magnesi contribueix a la síntesi proteica normal i contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals.
16,50€   |   Més informació

LA JUSTÍCIA COL·LAGEN AMB MAGNESI POLS 350 GR.
LA JUSTÍCIA COL·LAGEN AMB MAGNESI POLS 350 GR.
Complement alimentari proteic a força de col·lagen hidrolitzat i magnesi en pols.

Prendre 3 culleradetes de postres al dia, repartides en les principals àpats (es pot prendre amb líquids, amb pures, iogurt, etc ...)
13,15€   |   Més informació

EPA PLUS ARTHICARE COL·LAGEN, ÀCID I MAGNESI 448 C
EPA PLUS ARTHICARE COL·LAGEN, ÀCID I MAGNESI 448 C
Conté col·lagen, àcid hialurònic, magnesi i les vitamines B1, B2, B6 i C. Les proteïnes i el magnesi contribueixen al manteniment dels ossos i músculs en condicions normals. La vitamina C contribueix a la formació de col·lagen per al funcionament normal dels ossos, cartílags i pell. El magnesi i les vitamines B2 i B6 contribueixen a la reducció del cansament i la fatiga.
Es recomana prendre 16 comprimits al dia acompanyats de líquid.
18,75€   |   Més informació

GINESEDA CUMLAUDE 30 CAP + 30 CAP.
GINESEDA CUMLAUDE 30 CAP + 30 CAP.
Càpsules amb isoflavones de soja per a dones en l'etapa de la menoapusa.
Gineseda conté una barreja d'isoflavones de soja, lúpul, salvia officinalis, oli d'onagra, vitamines E i B6, especialment seleccionades per la seva activitat sobre les manifestacions que es produeixen en la dona durant l'etapa de la menopausa.

Aplicació: Una càpsula al dia, preferentment amb el sopar. Es recomana seguir el tractament un mínim de 3 mesos.
22,60€   |   Més informació

CHONDRO-AID ARKOFLEX COL·LAGEN + 360GR SABOR LIMÓN
CHONDRO-AID ARKOFLEX COL·LAGEN + 360GR SABOR LIMÓN
Arkoflex Col·lagen conté Vitamina C, que contribueix a la formació normal de col·lagen per a l'adequat funcionament dels ossos, dels cartílags i de la pell. El magnesi contribueix al manteniment normal dels ossos.
13,95€   |   Més informació

ERGYFLEX 30 SOBRES NUTERGIA
ERGYFLEX 30 SOBRES NUTERGIA
ERGYFLEX aporta col·lagen, glucosamina, condroitina i àcid hialurònic, components de les articulacions, així com vitamina C, que optimitza la formació normal de col·lagen per assegurar el bon funcionament dels cartílags. La cúrcuma ajuda a mantenir la salut i la mobilitat articular, i a reforçar el sistema locomotor inclòs les articulacions. La cúrcuma contribueix al manteniment de la flexibilitat de les articulacions i dels tendons. La cúrcuma, el zinc, el coure i el manganès contribueixen a la protecció de les cèl·lules enfront de l'estrès oxidatiu.
Consell d'ús: 1 sobre al dia, a diluir en 1 got d'aigua (150ml). Agitar i dissoldre bé la pols abans de beure.
29,75€   |   Més informació

AQUILEA COL·LAGEN I MAGNESI SABOR LLIMONA 375 GR.
AQUILEA COL·LAGEN I MAGNESI SABOR LLIMONA 375 GR.
Aquilea Artinova Complex conté col·lagen, magnesi, àcid hialurònic i vitamina C que contribueix a la formació del col·lagen per al funcionament normal del cartílag, el que contribueix al benestar de les articulacions.

El col·lagen és una proteïna que es troba naturalment en els cartílags, ossos i pell, i és essencial per a l'estructura i funcionament de les articulacions de la mateixa manera que l'àcid hialurònic i la Vitamina C.

Sabor: llimona.
15,20€   |   Més informació

REDOXON EXTRA DEFENSES VIT C i D i ZINC 30 CPR EFE
REDOXON EXTRA DEFENSES VIT C i D i ZINC 30 CPR EFE
Redoxon ''Extra Defenses'' és un complement alimentari, amb una innovadora fórmula que combina els beneficis de la Vitamina C i D i el Zinc proporcionant una protecció del sistema immunitari.
15,25€   |   Més informació

COLNATUR CLÀSSIC FRUITES DEL BOSC 300 GR
COLNATUR CLÀSSIC FRUITES DEL BOSC 300 GR
Colnatur és un complement dietètic a base de col·lagen natural que ajuda a reduir el dolor en les articulacions i té efecte antienvelliment i antiarrugues a la pell. Es recomana prendre 10 grams de Colnatur cada dia repartits en una o dues preses durant 3 mesos.
9,95€   |   Més informació

AQUILEA COL·LAGEN + MAGNESI GUST LLIMONA 375G LOT
AQUILEA COL·LAGEN + MAGNESI GUST LLIMONA 375G LOT
Complement alimentari que conté Col·lagen, Àcid hialurònic, Magnesi i Vitamina C que contribueix a la normal formació del col·lagen per al funcionament normal del cartílag, el que contribueix al benestar de les articulacions.

Prendre 1 cullarada al dia diluït en un got de llet, aigua, suc, te, en un iogurt, etc.
24,50€   |   Més informació

AQUILEA MAGNESI + COL·LAGEN 30COMP MASTICABLES
AQUILEA MAGNESI + COL·LAGEN 30COMP MASTICABLES
Aquilea Magnesi + Col·lagen és un complement nutricional que ajuda a recuperar el to muscular. Aportant energia als músculs, articulacions i ossos.

Indicat per a:
Persones que consumeixin magnesi i vulguin reforçar les seves articulacions, que vulguin evitar rampes, ja que el Magnesi contribueix al manteniment de l'equilibri electrolític, i que practiquen esport i volen cuidar-se amb un suplement de magnesi (aportació d'energia) i col·lagen (reforça articulacions).
5,25€   |   Més informació

LA JUSTICIA COL·LAGEN + MAGNESI 20 STICKS MADUIXA
LA JUSTICIA COL·LAGEN + MAGNESI 20 STICKS MADUIXA
Complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat i magnesi. El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent principal dels cartílags, tendons i ossos.
El magnesi contribueix a la síntesi proteica normal i contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals.
6,85€   |   Més informació

COLNATUR COMPLEX 330 GR SABOR NEUTRE PACK DE 2
COLNATUR COMPLEX 330 GR SABOR NEUTRE PACK DE 2
Producte alimentari destinat a la cura d'articulacions, ossos, músculs i pell. Ajuda a mantenir flexibilitat, benestar i bon aspecte, de forma natural i efectiva.
Consisteix en proteïna col·lagen hidrolitzada pura en pols, un nutrient natural molt assimilable, enriquit amb magnesi, vitamina C i àcid hialurònic.
Prendre diàriament 11 grams (el contingut sencer del dosificador) dissolt en llet, iogurts, batuts, infusions, sucs, etc.
29,95€   |   Més informació

ARKOPHARMA MAGNESIUM VIT B6 60 CÀPSULES LOT DE 2
ARKOPHARMA MAGNESIUM VIT B6 60 CÀPSULES LOT DE 2
Complement alimentari a base de magnesi i vitamina B6. Contribueix a reduir la fatiga i a mantenir les bones funcions psicològiques. El dèficit en magnesi pot estar associat al cansament i al nerviosisme.

Forma d'ús: prendre 2 càpsules al dia.
7,75€   |   Més informació

VITANATUR COL·LAGEN ANTIOX GUST FRUITS VERMELLS 36
VITANATUR COL·LAGEN ANTIOX GUST FRUITS VERMELLS 36
És un complement alimentari en pols per dissoldre en aigua a força de col·lagen hidrolitzat, àcid hialurònic, extracte de llavors de raïm. Vitamines A, C, D, E, magnesi, seleni i zinc. Amb edulcorant. Sense lactosa. Contribueixen a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels ossos, cartílags i pell. També protegeixen les cèl·lules enfront del dany oxidatiu.
18,95€   |   Més informació

COLNATUR CLÀSSIC NEUTRE 300 GR
COLNATUR CLÀSSIC NEUTRE 300 GR
Producte alimentari en pols amb col·lagen natural i vitamina C de gust molt neutre. Destinat a cura d'articulacions, ossos, músculs i pell. Ajuda a mantenir flexibilitat, benestar i bon aspecte de forma natural i efectiva.
15,75€   |   Més informació

MULTICENTRUM SELECT +50 90CPR
MULTICENTRUM SELECT +50 90CPR
És un complement alimentari que conté vitamines, minerals i luteïna, en una fórmula completa i equilibrada, que ajuda a cobrir les necessitats diàries de vitamines i minerals per a adults a partir de 50 anys.
Conté:
- Vitamines del complex B, ferro i coure, que ajuden a mantenir-se sa i amb vitalitat.
- Antioxidants, molt importants per al correcte funcionament del sistema immunitari.
- Vitamina A i luteïna que ajuden a mantenir la salut ocular
- Vitamines D, K i calci que contribueixen a mantenir els ossos sans i forts.

La dosi recomanada és d'1 comprimit diari en el transcurs d'un dinar, preferentment en l'esmorzar o dinar.
21,75€   |   Més informació

BEROCCA BOOST 30 COMPRIMITS EFERVESCENTS
BEROCCA BOOST 30 COMPRIMITS EFERVESCENTS
Berocca Boost és una combinació específica de vitamines, minerals, guaranà natural i cafeïna que t'ajuda de forma ràpida en el teu rendiment mental i físic als 30 minuts. Amb vitamines B1 , B3 , B6 i B12 que contribueixen a la funció psicològica i al metabolisme energètic normal. Amb àcid pantotènic que contribueix al rendiment intel·lectual normal. Amb Zinc que contribueix a la funció cognitiva normal. La cafeïna ajuda a incrementar la concentració i l'atenció.
18,25€   |   Més informació

MULTICENTRUM HOMBRE 30 COMP.
MULTICENTRUM HOMBRE 30 COMP.
Complement alimentari amb vitamines (complex B) i minerals (Calci i Magnesi) especialment formulat per satisfer les necessitats nutricionals i energètiques dels homes. Contribueix al manteniment de les defenses, el normal funcionament del sistema nerviós i muscular i el bon funcionament del cor.

Consells d'utilització: Adults, 1 comprimit diari, preferiblement amb l'esmorzar o dinar
10,30€   |   Més informació

EPA PLUS COL·LAGEN + HIALURÒNIC 420 GRS.
EPA PLUS COL·LAGEN + HIALURÒNIC 420 GRS.
Complement alimentari que ajuda a mantenir la flexibilitat i lubricació de les articulacions. Afavoreix la conservació del cartílag.

Ús: Prendre una dosi de 14 grams, aproximadament, cada matí, diluït en un got d'aigua, suc o cafè amb llet (250 ml.).
17,60€   |   Més informació

MULTICENTRUM DONA  30 COMP.
MULTICENTRUM DONA 30 COMP.
Complex alimentari amb vitamines i minerals especialment formulat per satisfer les necessitats nutricionals de les dones. Amb quantitats addicionals d'àcid fòlic i calci i vitamines del complex B, que ajuden a alliberar energia dels aliments i contribueixen a disminuir el cansament i la fatiga. Contribueix al normal funcionament del sistema immunitari, ajuda a mantenir la pell i el cabell sa i al manteniment de l'estructura òssia.

Consells d'utilització: Adults: 1 comprimit al dia amb aliments, preferiblement amb l'esmorzar o dinar.
9,85€   |   Més informació

SUPRADYN ACTIVO 90 COMP + 1 MES GRATIS
SUPRADYN ACTIVO 90 COMP + 1 MES GRATIS
Supradyn és una nova generació de poli-vitamines amb minerals, que complementant la dieta habitual, ajuda a realitzar totes les activitats de la vida quotidiana amb energia i vitalitat.
Conté totes les vitamines, una excel·lent associació de minerals i oligoelements i un component innovador i natural present en l'organisme: la Coenzima Q10, que potencia la transformació dels elements en energia.

Aplicació: un comprimit al dia.
22,75€   |   Més informació

GELEA REIAL 1000 MG. 20 AMPOLLES 10 ML. LOT DE 2
GELEA REIAL 1000 MG. 20 AMPOLLES 10 ML. LOT DE 2
La gelea reial, substància nutritiva, fluida i transparent, rica en glúcids, proteïnes i vitamines, que és segregada per les abelles; per aquest motiu és una important font de vitalitat. La preparació bebible, obtinguda a partir de la gelea reial és un reconstituent ideal per adults, ancians i esportistes.
Posologia: 1 ampolla, diluïda en un vas de suc de fruita, al matí amb l'esmorzar.
26,50€   |   Més informació

PHARMATON VITAL GERIAVIT 100 CPS.
PHARMATON VITAL GERIAVIT 100 CPS.
Combinació d'agents actius, amb la finalitat de restablir la capacitat corporal i intel·lectual i per contrarestar les manifestacions del desgast. Pharmaton Vital Geriavit prevé i tracta les deficiències dels estats en vitamines i sals minerals, amb extracte de ginseng G115 a partir de 50 anys.

Com reconstitució d'adults:

- En cas de menor rendiment físic
- En cas d'estats d'esgotament
- En cas de fatiga
- Durant la convalescència

Posologia habitual: 2 càpsules diàries, una a l'esmorzar i una altra en el menjar, durant 2 o 3 semanas.A continuació una càpsula diària en l'esmorzar durant alguns mesos.
45,10€   |   Més informació

INNOVAGE ANTIEDAD VIT C 30 COMPR.
INNOVAGE ANTIEDAD VIT C 30 COMPR.
Innovage Anti-edat és un complement alimentari a base d'extracte de camuninas, ric en vitamina C que contribueix a la formació de col·lagen per a la pell i a la protecció de les cèl·lules davant el dany oxidatiu, el que fa percebre la pell més llisa, jove i saludable.

Utilització: prendre d'1 a 2 comprimits al dia.
25,40€   |   Més informació

AQUILEA MAGNESI  28 COMPRIMITS EFERV.
AQUILEA MAGNESI 28 COMPRIMITS EFERV.
Ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i contribueix al bon funcionament dels músculs. El magnesi està present en gairebé tots els enzims del metabolisme energètic, intervenint en la contracció muscular. Les persones actives, joves, esportistes o que realitzin esforços físics fora del normal, tenen un consum més elevat de magnesi, així com els fumadors i persones sotmeses a dietes especials.

Sabor: llimona i sense sucre.

Utilització: 1 comprimit diari dissolt en aigua.
6,65€   |   Més informació

SEROXYL 60 CÀPSULES
SEROXYL 60 CÀPSULES
Complement alimentari indicat per a casos d'estrès i insomni provocats per èpoques de treball excessiu, forma de vida desequilibrada, etc.
Seroxyl, conté valeriana, L-triptòfan i vitamina B6. Contribueix a la relaxació i afavoreix la tornada a la calma en situacions de irritabilitat.

Consells d'utilització. 1 cápsula abans d'anar a dormir, sense que coincideixi amb cap repàs, durant un període mínim de 2 setmanes.
Reservat exclusivament a persones adultes. No provoca addicció.
15,40€   |   Més informació

UPSA VITAMINE C 1000 MG 20 COMP EFERVESCENTS.
UPSA VITAMINE C 1000 MG 20 COMP EFERVESCENTS.
Medicament indicat per combatre estats de fatiga passatgera de l'adult o de nens més grans de 15 anys.

Sabor: taronja.

Posologia. 1 comprimit al dia. Disoldre'l en mig vas d'aigua.
3,75€   |   Més informació

UPSA VITAMINA C 500 MG 30 COMP. PER MASTEGAR
UPSA VITAMINA C 500 MG 30 COMP. PER MASTEGAR
Medicament indicat per combatre estats de fatiga passatgera de l'adult o de nens més grans de 15 anys.
Posologia. 1ó 2 comprimits per dia.
3,75€   |   Més informació

REVIDOX 30 CAPS.
REVIDOX 30 CAPS.
És un complement alimentari a base d'extractes naturals de raïm, magrana i seleni.
Estudis clínics han demostrat que proporciona efectes cutanis i sistèmics:

- Millora les imperfeccions, alteracions i taques de la pell causades per l'edat
- Millora la quantitat d'antioxidants de la pell
- Redueix l'estrès oxidatiu sistèmic

Aplicació: una càpsula al dia.
26,95€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02