Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlJA HA ARRIBAT L'HIVERN

PRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNÉ
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
vitamines, nutrició i cosmètica
 
vitamines, nutrició i cosmètica - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control Per tenir una bona salut és imprescindible una alimentació adequada que contingui aliments de tots els grups (proteïnes, vitamines, minerals, etc.) i de vegades d'un suplement alimentari que complementi allò que ens falta.

Les vitamines són indispensables per al bon funcionament del cos i per prevenir malalties. La fruita i la verdura són les que contenen la quantitat més elevada de vitamines i minerals.

Algunes situacions poden requerir l'aportació suplementària de vitamines. D'aquestes situacions podem destacar: les èpoques de sobre-esforç, tant intel·lectual com físic, les dones en estat menopàusic o pre-menopàusic, les persones d'edat avançada, etc. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

COLNATUR FRUITES DEL BOSC  300 GRS
COLNATUR FRUITES DEL BOSC 300 GRS
Colnatur és pura proteïna hidrolitzada de col.lagen, un complement alimentari natural, soluble i molt assimilable.
El col.lagen és la proteïna més abundant del nostre cos i el component bàsic d'articulacions, ossos, pell i teixit connectiu. El col.lagen es degrada amb el desgast i provoca l'envelliment d'aquests teixits.
Pel seu efecte saciant i antiflacciditat, Colnatur és adequat per al control de pes i les dietes d'aprimament. Gust a fruites del bosc

Utilització: Prendre cada dia 10 grams (un sobre) dissolts en aigua, batut, infusió, etc. Els seus efectes s'aprecien a partir d'1 a 3 mesos.
15,35€   |   Més informació

AZINC FORMA I VITALITAT 120 CÀPSULES.
AZINC FORMA I VITALITAT 120 CÀPSULES.
Complement alimentari de vitamines i minerals. Azinc Forma i Vitalitat va ser especialment formulat per satisfer les necessitats dels adults i adolescents amb l'estil de vida molt actiu i els estats de fatiga o els desequilibris nutricionals passatgers. Conté les vitamines B2, B3, B6, B9, B12, D, S, D, E, que contribueixen al bon funcionament del sistema immunitari, estrès oxidatiu, memòria, concentració i un bon rendiment
intel·lectual.

Consells d'utilització:
Adults i adolescents a partir de 15 anys.
11,45€   |   Més informació

COLNATUR COMPLEX FRUITES DEL BOSC COL.LAGEN , MAGN
COLNATUR COMPLEX FRUITES DEL BOSC COL.LAGEN , MAGN
És un complement alimentari en pols per dissoldre en aigua o en algun aliment líquid, iogurts, etc ... a força de magnesi, vitamina C, i àcid hialurònic per al bon funcionament dels ossos, músculs, articulacions i pell.

Sabor: fruites del bosc.
16,90€   |   Més informació

BUCCALINE 7 COMP.
BUCCALINE 7 COMP.
Buccaline està composat d'Haemophilus influenzae, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus heamolyticus i Staphilococcus aureus. Es una vacuna inactivada per a la profilaxis anti-bacteriana, per via oral, del refredat.

Posologia:
- Adults i nens més grans de 7 anys: 1 comprimit el primer dia, 2 comprimits el segon dia i 4 comprimits el tercer dia.
- Nens més petits de 7 anys: 1 comprimit el primer i el segon dia i 2 comprimits el tercer dia.

Es recomana prendre els comprimits una hora abans de l'esmorzar o el dinar.
13,85€   |   Més informació

PHYTO SOYA INTENSA MENOPAUSA 35 MG 180 CÀPSULES.
PHYTO SOYA INTENSA MENOPAUSA 35 MG 180 CÀPSULES.
És un complement alimentari destinat a dones de més de 45 anys. Phyto Soya intensa es compon d'isoflavones amb un extracte de soja específic, incloent proporcionar la daidzina. El control de qualitat és de l'agricultura convencional. La soja extreta continguda en Phyto Soya intensa ha estat demostrada clínicament.
47,10€   |   Més informació

DYNERGIE 20 AMP X 15 ML.
DYNERGIE 20 AMP X 15 ML.
És un complement alimentari a base de Ginseng, Galea Real, Acerola i Pròpolis. El Ginseng, gràcies a les seves propietats estimulants i fortificants, ajuda a disminuir la sensació de fatiga. La Galea Real, és una substància secreta per les abelles per nodrir exclusivament a la que serà abella Reina. Aquesta tindrà una longevitat de vida 40 vegades superior i una intensa productivitat. El Pròpolis és una substància que, en el rusc s'usa per prevenir l'atac d'intrusos i serveix com un escut natural. La Acerola és un arbust que produeix una badia comestible. Sense colorants. Sense conservants. Sense alcohol.
16,95€   |   Més informació

PHARMATON COMPLEX 90 CAPSULES.
PHARMATON COMPLEX 90 CAPSULES.
És una fórmula equilibrada de vitamines i minerals esencials, amb extracte de ginseng G115 que ajuda a recuperar l'energia física i mental i a mantenir el benestar perquè puguis mantenir el teu estil de vida amb energia i vitalitat.

Utilització: una càpsula al dia preferiblement al matí amb l'esmorzar.
19,75€   |   Més informació

INNEOV PRE-HYALURON 30 CAP. + 30 COMPRIMITS X 2.
INNEOV PRE-HYALURON 30 CAP. + 30 COMPRIMITS X 2.
És un complement alimentari destinat a millorar la puntuació global de l'envelliment cutani: (solc nasolabial, potes de gall, flacciditat de l'oval; arrugues del front, línies d'expressió, arrugues sota dels ulls, llavi superior, comissures dels llavis). Desenvolupat amb nutricionistes. Testat sota control dermatològic.
48,50€   |   Més informació

RS7 REGENERADOR 30 CPS.
RS7 REGENERADOR 30 CPS.
Contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament dels cartílags i el funcionament normal dels ossos (amb Àcid Hialurònic, Cartílag de tauró, Glucosamina, Condroitina, Harpagofit i Vitamina C).
25,85€   |   Més informació

CHONDRO-AID FORT 120 CÀPSULES.
CHONDRO-AID FORT 120 CÀPSULES.
És un complement alimentari a base de Harpagophytum, Glucosamina i Condroitina. Chondro-Aid Fort conté extracte d'arrel Harpagophytum conegut per les seves propietats en les articulacions. Ajuda a mantenir la comoditat, la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions.
26,30€   |   Més informació

GINESEDA CUMLAUDE 30 CÀPSULES.
GINESEDA CUMLAUDE 30 CÀPSULES.
Càpsules amb isoflavones de soja per a dones en l'etapa de la menoapusa.
Gineseda conté una barreja d'isoflavones de soja, lúpul, salvia officinalis, oli d'onagra, vitamines E i B6, especialment seleccionades per la seva activitat sobre les manifestacions que es produeixen en la dona durant l'etapa de la menopausa.

Aplicació: Una càpsula al dia, preferentment amb el sopar. Es recomana seguir el tractament un mínim de 3 mesos.

Regal: 2 càpsules.
15,25€   |   Més informació

SENSILIS DRENAQUA CUMLAUDE 30 CAPSULAS X 2
SENSILIS DRENAQUA CUMLAUDE 30 CAPSULAS X 2
Càpsules per a modular la retenció de líquids i per millorar la silueta gràcies a 3 accions:

- afavoreix el trànsit intestinal gràcies als prebiòtics i probiòtics que aporta,
- ajuda a eliminar líquids de forma natural (te verd)
- ajuda a restablir el balanç electrolitic (magnesi, potassi)

POSOLOGIA: Una càpsula al dia ingerida amb un got d'aigua. Es recomana beure 2 litres d'aigua durant tot el dia i seguir una dieta adequada.
27,50€   |   Més informació

MULTICENTRUM LUTEINA 90 COMPRIMITS.
MULTICENTRUM LUTEINA 90 COMPRIMITS.
És un complement alimentari amb vitamines i minerals, en una fórmula especialment equilibrada. Per a adults i adolescents (a partir de 12 anys).

- Allibera energia: contribueix al metabolisme energètic normal.
- Sistema immunitari: contribueix al funcionament normal del sistema immunitari.
- Salut de la pell: contribueix al manteniment de la pell condicions normals.
- Stress ambiental: contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu.
19,75€   |   Més informació

OLEOPLAN ACEITE ONAGRA X 450 CÀPSULES.
OLEOPLAN ACEITE ONAGRA X 450 CÀPSULES.
És un complement alimentari en forma de càpsules de gelatina tova a base d'oli d'onagra obtingut de la primera premsada en fred, amb un alt contingut en àcids grassos poliinsaturats linoleic i gamma-linolènic. Proporciona confort durant el cicle menstrual, manté el balanç hormonal i la pell saludable.
27,30€   |   Més informació

LES 3 CHÊNES OLI D'ONAGRA 150 CÀPSULES LOT DE 2
LES 3 CHÊNES OLI D'ONAGRA 150 CÀPSULES LOT DE 2
L'oli d'onagra, extremadament ric en àcids grassos essencials, contribueix a millorar el benestar femení alleujant els problemes causats pel cicle menstrual. També es pot utilitzar directament sobre la pell en cas de pell seca.
Aplicació: Prendre dues càpsules al dia, al matí i a la nit, durant la segona meitat del cicle menstrual.
Pel cas d'aplicació cutània, es perforarà la càpsula i s'aplicaran unes gotes sobre la cara al matí i a la nit.
16,92€   |   Més informació

LA JUSTÍCIA COLÀGEN AMB MAGNESI 180 COMPRIMITS.
LA JUSTÍCIA COLÀGEN AMB MAGNESI 180 COMPRIMITS.
Complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat i magnesi. El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent principal dels cartílags, tendons, ossos. El magnesi contribueix a la síntesi proteica normal i contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals.
7,20€   |   Més informació

INNEOV SENSIBILITAT SOLAR 30 CAPS PACK 2.
INNEOV SENSIBILITAT SOLAR 30 CAPS PACK 2.
Complement alimentari destinat a les persones amb pell clara o sensible al sol. Formulat amb lactobacillus i licopen. Afavoreix l'aparicó d'un bronzejat homogeni.

Utilització: 1 càpsula al dia, presa durant un àpat. Durada mínima del tractament: 4 setmanes abans i durant l'exposició solar. Eventualment es pot continuar després de l'exposició per mantenir el bronzejat.
Cal utilitzar el producte com a complement de les cremes solars, que són indispensbles.
31,75€   |   Més informació

MEGARED 500 MG OMEGA 3 OLI  DE KRILL 60 CP
MEGARED 500 MG OMEGA 3 OLI DE KRILL 60 CP
És un complement alimentari que conté 100% oli pur de Krill Antàrtic, petits crustacis que creixen en les aigües fredes de l'Antàrtida. Conté els àcids grassos Omega-3, DHA i EPA que contribueixen al normal funcionament del cor.
31,00€   |   Més informació

LA JUSTÍCIA COLÀGEN AMB MAGNESI 450 COMPRIMITS.
LA JUSTÍCIA COLÀGEN AMB MAGNESI 450 COMPRIMITS.
Complement alimentari a base de col·lagen hidrolitzat i magnesi. El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent principal dels cartílags, tendons, ossos. El magnesi contribueix a la síntesi proteica normal i contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals.
16,50€   |   Més informació

LA JUSTÍCIA COLÀGEN AMB MAGNESI POLS 350 GR.
LA JUSTÍCIA COLÀGEN AMB MAGNESI POLS 350 GR.
Complement alimentari proteic a força de col·lagen hidrolitzat i magnesi en pols.

Prendre 3 culleradetes de postres al dia, repartides en les principals àpats (es pot prendre amb líquids, amb pures, iogurt, etc ...)
12,90€   |   Més informació

EPA PLUS COL.LAGEN + ACID HIALURONIC + MAGNESI VAI
EPA PLUS COL.LAGEN + ACID HIALURONIC + MAGNESI VAI
Complement alimentari amb sabor de vainilla conté: col·lagen hidrolitzat , àcid hialurònic, magnesi i vitamines B1, B2, B6, C. El col·lagen és la proteïna principal de les articulacions (cartílags, tendons i lligaments) ossos i pell. Les proteïnes i el magnesi contribueixen al manteniment dels ossos i músculs en condicions normals. La vitamina C contribueix a la formació de col·lagen per al funcionament normal dels ossos, cartílag i pell. L'àcid hialurònic és un component fisiològic de les articulacions. El magnesi i el complex de vitamines contribueixen a reduir el cansament i la fatiga.
18,75€   |   Més informació

COLNATUR COMPLEX 300 GRS. COL.LAGEN,MAGNESI, VIT.
COLNATUR COMPLEX 300 GRS. COL.LAGEN,MAGNESI, VIT.
Producte alimentari en pols amb col·lagen natural, magnesi, viatmina C i àcid hialurònic de gust molt neutre. Destinat a cura d'articulacions, ossos, músculs i pell. Ajuda a mantenir flexibilitat, benestar i bon aspecte de forma natural i efectiva.
16,90€   |   Més informació

COLNATUR CLASSIC COL.LAGEN NATURAL + VIT. C 300grs
COLNATUR CLASSIC COL.LAGEN NATURAL + VIT. C 300grs
Producte alimentari en pols amb col·lagen natural i vitamina C de gust molt neutre. Destinat a cura d'articulacions, ossos, músculs i pell. Ajuda a mantenir flexibilitat, benestar i bon aspecte de forma natural i efectiva.
15,50€   |   Més informació

EPA PLUS ARTHICARE COL·LÀGEN, ÀCID I MAGNESI 448 C
EPA PLUS ARTHICARE COL·LÀGEN, ÀCID I MAGNESI 448 C
Conté col·lagen, àcid hialurònic, magnesi i les vitamines B1, B2, B6 i C. Les proteïnes i el magnesi contribueixen al manteniment dels ossos i músculs en condicions normals. La vitamina C contribueix a la formació de col·lagen per al funcionament normal dels ossos, cartílags i pell. El magnesi i les vitamines B2 i B6 contribueixen a la reducció del cansament i la fatiga.
Es recomana prendre 16 comprimits al dia acompanyats de líquid.
19,40€   |   Més informació

GINESEDA CUMLAUDE 30 CAP + 30 CAP.
GINESEDA CUMLAUDE 30 CAP + 30 CAP.
Càpsules amb isoflavones de soja per a dones en l'etapa de la menoapusa.
Gineseda conté una barreja d'isoflavones de soja, lúpul, salvia officinalis, oli d'onagra, vitamines E i B6, especialment seleccionades per la seva activitat sobre les manifestacions que es produeixen en la dona durant l'etapa de la menopausa.

Aplicació: Una càpsula al dia, preferentment amb el sopar. Es recomana seguir el tractament un mínim de 3 mesos.
22,60€   |   Més informació

CHONDRO-AID ARKOFLEX COLLAGÈNE + 360GR SABOR LIMÓN
CHONDRO-AID ARKOFLEX COLLAGÈNE + 360GR SABOR LIMÓN
Arkoflex Col·lagen conté Vitamina C, que contribueix a la formació normal de col·lagen per a l'adequat funcionament dels ossos, dels cartílags i de la pell. El magnesi contribueix al manteniment normal dels ossos.
23,50€   |   Més informació

BEPANTHOL REDUCTOR CICATRIUS GEL ROLL-ON 20gr
BEPANTHOL REDUCTOR CICATRIUS GEL ROLL-ON 20gr
Bepanthol gel reductor de cicatrius conté una innovadora fòrmula desenvolupada a la vista de les recomanacions científiques més recents sobre la formació i tractament de les cicatrius, ajudant a reduir les cicatrius vermelles i elevades mitjançant la seva triple acció:
- Silicona, que forma una pel·lícula que cobreix la cicatriu, protegint la pell nova de la deshidratació i conservant la seva humitat.
- Pantenol i altres humectants que fixen l'aigua a la pell.
- Dispositiu roll-on massatge, que ajuda a fraccionar les fibres de col·lagen en cicatrius més antigues.

Mode d'ús: aplicar sobre la cicatriu 2 vegades al dia.
18,75€   |   Més informació

COLNATUR COMPLEX 330 GR SABOR NEUTRE PACK DE 2
COLNATUR COMPLEX 330 GR SABOR NEUTRE PACK DE 2
Producte alimentari destinat a la cura d'articulacions, ossos, músculs i pell. Ajuda a mantenir flexibilitat, benestar i bon aspecte, de forma natural i efectiva.
Consisteix en proteïna col·lagen hidrolitzada pura en pols, un nutrient natural molt assimilable, enriquit amb magnesi, vitamina C i àcid hialurònic.
Prendre diàriament 11 grams (el contingut sencer del dosificador) dissolt en llet, iogurts, batuts, infusions, sucs, etc.
29,95€   |   Més informació

EPA PLUS COL·LAGEN + ÀCID HIAL. + MAGNESI PACK DE
EPA PLUS COL·LAGEN + ÀCID HIAL. + MAGNESI PACK DE
Epaplus Col·lagen + Hialurònic és el complement alimentari ideal per a esportistes i persones d'edat avançada perquè manté la flexibilitat i lubricació de les articulacions i afavoreix la conservació del cartílag.
Però no només és útil per a esportistes: més d'un 25 % de la població pateix problemes en les articulacions i per aquest motiu el Col·lagen + Hialurònic és beneficiós per a un elevat nombre de població.
Prendre regularment Epaplus pot prevenir el desgast del cartílag i evitar lesions cròniques, entre molts altres beneficis.
32,50€   |   Més informació

ARKOPHARMA MAGNESIUM VIT B6 60 CÀPSULES LOT DE 2
ARKOPHARMA MAGNESIUM VIT B6 60 CÀPSULES LOT DE 2
Complement alimentari a base de magnesi i vitamina B6. Contribueix a reduir la fatiga i a mantenir les bones funcions psicològiques. El dèficit en magnesi pot estar associat al cansament i al nerviosisme.

Forma d'ús: prendre 2 càpsules al dia.
7,25€   |   Més informació

VITANATUR COL·LAGEN ANTIOX GUST FRUITS VERMELLS 36
VITANATUR COL·LAGEN ANTIOX GUST FRUITS VERMELLS 36
És un complement alimentari en pols per dissoldre en aigua a força de col·lagen hidrolitzat, àcid hialurònic, extracte de llavors de raïm. Vitamines A, C, D, E, magnesi, seleni i zinc. Amb edulcorant. Sense lactosa. Contribueixen a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels ossos, cartílags i pell. També protegeixen les cèl·lules enfront del dany oxidatiu.
18,95€   |   Més informació

MULTICENTRUM SELECT +50 90CPR
MULTICENTRUM SELECT +50 90CPR
És un complement alimentari que conté vitamines, minerals i luteïna, en una fórmula completa i equilibrada, que ajuda a cobrir les necessitats diàries de vitamines i minerals per a adults a partir de 50 anys.
Conté:
- Vitamines del complex B, ferro i coure, que ajuden a mantenir-se sa i amb vitalitat.
- Antioxidants, molt importants per al correcte funcionament del sistema immunitari.
- Vitamina A i luteïna que ajuden a mantenir la salut ocular
- Vitamines D, K i calci que contribueixen a mantenir els ossos sans i forts.

La dosi recomanada és d'1 comprimit diari en el transcurs d'un dinar, preferentment en l'esmorzar o dinar.
21,50€   |   Més informació

ARKOPHARMA OCÉAN MAGNESIUM VIT B6 60 CAPS LOT DE 2
ARKOPHARMA OCÉAN MAGNESIUM VIT B6 60 CAPS LOT DE 2
Complement alimentari a base de magnesi marí i vitamina B6. Contribueix a reduir la fatiga i a mantenir les bones funcions psicològiques. El dèficit en magnesi pot estar associat al cansament i al nerviosisme.

Utilització: prendre 2 càpsules al dia.
9,50€   |   Més informació

AQUILEA VITAMINA C + ZINC 14 COMP ESFERV.
AQUILEA VITAMINA C + ZINC 14 COMP ESFERV.
En èpoques de fred o de canvi d'estació, aquest producte ens ajuda a mantenir les nostres defenses naturals i contribueix al funcionament normal del nostre sistema immunitari. La vitamina C ens ajuda a disminuir el cansament i la fatiga per fer front al dia a dia i a protegir les cèl·lules enfront del dany oxidatiu. A més, conté Pròpolis, substància natural elaborada per les abelles.

Prendre 1 comprimit efervescent al dia dissolt en aigua.
6,60€   |   Més informació

MULTICENTRUM HOMBRE 30 COMP.
MULTICENTRUM HOMBRE 30 COMP.
Complement alimentari amb vitamines (complex B) i minerals (Calci i Magnesi) especialment formulat per satisfer les necessitats nutricionals i energètiques dels homes. Contribueix al manteniment de les defenses, el normal funcionament del sistema nerviós i muscular i el bon funcionament del cor.

Consells d'utilització: Adults, 1 comprimit diari, preferiblement amb l'esmorzar o dinar
8,90€   |   Més informació

HELIOCARE 90 CAPS.
HELIOCARE 90 CAPS.
Conté antioxidants d'origen natural que contribueixen a protegir del dany provocat per un excés de radicals lliures originats en diversos processos metabòlics i per agressió ambiental, com l'exposició solar. L'exposició excessiva al sol és la causa directa del fotoenvelliment de la pell. També pot causar reaccions al·lèrgiques i de fotosensibilització en algunes persones.

Utilització: Una càpsula diària abans de l'exposició solar.
26,65€   |   Més informació

CUMLAUDE SUNLAUDE ORAL CAPSULES LOT DE 2.
CUMLAUDE SUNLAUDE ORAL CAPSULES LOT DE 2.
Amb la disminució de la capa d' ozó, els raigs del sol són més perjudicials que mai per a la nostra pell. Si vols aconseguir un bronzejat més homogeni mentre protegeixes la teva pell pren les càpsules Cumlaude Sunlaude Oral. Els experts aconsellen el seu ús a l'estiu o vacances, en èpoques en les que estarem exposats al sol durant moltes hores. Reforça la pell, abans, durant i després de l'exposició solar aconseguint una major protecció cutània i efecte bronzejat. Complement amb vitamines (B3, E i D), tiroxina, seleni i luteïna. Amb oli de borratja i extracte de llavors de raïm.
26,75€   |   Més informació

EPA PLUS COL·LAGEN + HIALURÒNIC + MAGNESI SABOR LL
EPA PLUS COL·LAGEN + HIALURÒNIC + MAGNESI SABOR LL
Epaplus Col·lagen + Hialurònic és el complement alimentari ideal per a esportistes i persones d'edat avançada perquè manté la flexibilitat i lubricació de les articulacions i afavoreix la conservació del cartílag.
Però no només és útil per a esportistes: més d'un 25 % de la població pateix problemes en les articulacions i per aquest motiu el Col·lagen + Hialurònic és beneficiós per a un elevat nombre de població.
Prendre regularment Epaplus pot prevenir el desgast del cartílag i evitar lesions cròniques, entre molts altres beneficis.
18,75€   |   Més informació

AQUILEA COL·LAGEN I MAGNESI SABOR LLIMONA 375 GR.
AQUILEA COL·LAGEN I MAGNESI SABOR LLIMONA 375 GR.
Aquilea Artinova Complex conté col·lagen, magnesi, àcid hialurònic i vitamina C que contribueix a la formació del col·lagen per al funcionament normal del cartílag, el que contribueix al benestar de les articulacions.

El col·lagen és una proteïna que es troba naturalment en els cartílags, ossos i pell, i és essencial per a l'estructura i funcionament de les articulacions de la mateixa manera que l'àcid hialurònic i la Vitamina C.

Sabor: llimona.
14,95€   |   Més informació

EPA PLUS COL·LAGEN + HIALURÒNIC 420 GRS.
EPA PLUS COL·LAGEN + HIALURÒNIC 420 GRS.
Complement alimentari que ajuda a mantenir la flexibilitat i lubricació de les articulacions. Afavoreix la conservació del cartílag.

Ús: Prendre una dosi de 14 grams, aproximadament, cada matí, diluït en un got d'aigua, suc o cafè amb llet (250 ml.).
16,25€   |   Més informació

MULTICENTRUM MUJER 30 COMP.
MULTICENTRUM MUJER 30 COMP.
Complex alimentari amb vitamines i minerals especialment formulat per satisfer les necessitats nutricionals de les dones. Amb quantitats addicionals d'àcid fòlic i calci i vitamines del complex B, que ajuden a alliberar energia dels aliments i contribueixen a disminuir el cansament i la fatiga. Contribueix al normal funcionament del sistema immunitari, ajuda a mantenir la pell i el cabell sa i al manteniment de l'estructura òssia.

Consells d'utilització: Adults: 1 comprimit al dia amb aliments, preferiblement amb l'esmorzar o dinar.
8,90€   |   Més informació

SUPRADYN ACTIVO 90 COMP + 1 MES GRATIS
SUPRADYN ACTIVO 90 COMP + 1 MES GRATIS
Supradyn és una nova generació de poli-vitamines amb minerals, que complementant la dieta habitual, ajuda a realitzar totes les activitats de la vida quotidiana amb energia i vitalitat.
Conté totes les vitamines, una excel·lent associació de minerals i oligoelements i un component innovador i natural present en l'organisme: la Coenzima Q10, que potencia la transformació dels elements en energia.

Aplicació: un comprimit al dia.
19,85€   |   Més informació

INNOVAGE ANTIEDAD VIT C 30 COMPR.
INNOVAGE ANTIEDAD VIT C 30 COMPR.
Innovage Anti-edat és un complement alimentari a base d'extracte de camuninas, ric en vitamina C que contribueix a la formació de col·lagen per a la pell i a la protecció de les cèl·lules davant el dany oxidatiu, el que fa percebre la pell més llisa, jove i saludable.

Utilització: prendre d'1 a 2 comprimits al dia.
25,40€   |   Més informació

AQUILEA MAGNESI  28 COMPRIMITS EFERV.
AQUILEA MAGNESI 28 COMPRIMITS EFERV.
Ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i contribueix al bon funcionament dels músculs. El magnesi està present en gairebé tots els enzims del metabolisme energètic, intervenint en la contracció muscular. Les persones actives, joves, esportistes o que realitzin esforços físics fora del normal, tenen un consum més elevat de magnesi, així com els fumadors i persones sotmeses a dietes especials.

Sabor: llimona i sense sucre.

Utilització: 1 comprimit diari dissolt en aigua.
5,95€   |   Més informació

SEROXYL 60 CÀPSULES
SEROXYL 60 CÀPSULES
Complement alimentari indicat per a casos d'estrès i insomni provocats per èpoques de treball excessiu, forma de vida desequilibrada, etc.
Seroxyl, conté valeriana, L-triptòfan i vitamina B6. Contribueix a la relaxació i afavoreix la tornada a la calma en situacions de irritabilitat.

Consells d'utilització. 1 cápsula abans d'anar a dormir, sense que coincideixi amb cap repàs, durant un període mínim de 2 setmanes.
Reservat exclusivament a persones adultes. No provoca addicció.
13,80€   |   Més informació

UPSA VITAMINE C 1000 MG 20 COMP EFERVESCENTS.
UPSA VITAMINE C 1000 MG 20 COMP EFERVESCENTS.
Medicament indicat per combatre estats de fatiga passatgera de l'adult o de nens més grans de 15 anys.

Sabor: taronja.

Posologia. 1 comprimit al dia. Disoldre'l en mig vas d'aigua.
3,75€   |   Més informació

UPSA VITAMINE C 500 MG  30 COMP. PER MASTEGAR
UPSA VITAMINE C 500 MG 30 COMP. PER MASTEGAR
Medicament indicat per combatre estats de fatiga passatgera de l'adult o de nens més grans de 15 anys.
Posologia. 1ó 2 comprimits per dia.
3,75€   |   Més informació

REVIDOX 30 CAPS.
REVIDOX 30 CAPS.
És un complement alimentari a base d'extractes naturals de raïm, magrana i seleni.
Estudis clínics han demostrat que proporciona efectes cutanis i sistèmics:

- Millora les imperfeccions, alteracions i taques de la pell causades per l'edat
- Millora la quantitat d'antioxidants de la pell
- Redueix l'estrès oxidatiu sistèmic

Aplicació: una càpsula al dia.
26,95€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02