Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlJA HA ARRIBAT L'HIVERN

PRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNÉ
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
anticelul·lítics
 
anticelul·lítics - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control La cel·lulitis afecta a més del 90% de les dones i cada vegada a dones més joves. Aquest fenomen es deu, no només a qüestions genètiques, sinó també, i en gran mesura, a un estil de vida sedentari i a una alimentació inadequada.

La nova generació d'anticel·lulítics es converteixen en cosmètics amb fórmules cronoprogramades d'acció prolongada durant tot el dia.  


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

THIOMUCASE STICK ANTICEL.LULÍTIC 50ML.
THIOMUCASE STICK ANTICEL.LULÍTIC 50ML.
És un stick anticel·lulític, amb un tractament de xoc contra la cel·lulitis rebel, que actuarà directament sobre les zones que més ho necessiten: cuixes, glutis, abdomen, malucs, cintura. Gràcies a la seva formula amb LIPODUALENZYM, crema els greixos acumulats i bloqueja la formació de la cel·lulitis.
APLICAR: 1 cop al dia uniformement sobre la zona a tractar, preferiblement després de la dutxa sobre la pell seca.
25,85€   |   Més informació

SOMATOLINE ESPRAI  ANTICEL.LULÍTIC USE & GO 200ML
SOMATOLINE ESPRAI ANTICEL.LULÍTIC USE & GO 200ML
Tractament d'aprimament en esprai de múltiple posició i de ràpida absorció d'emulsió fluida que permet una aplicació ràpida i fàcil. La seva textura no deixa greix sobre la pell, pot vestir-se immediatament després de l'aplicació.
30,00€   |   Més informació

SOMATOLINE SÈRUM OLI  ANTICEL·LULÍTIC  125ML.
SOMATOLINE SÈRUM OLI ANTICEL·LULÍTIC 125ML.
Oli anticel.lulític intensiu en sèrum, redueix els signes de la cel·lulitis, millora l'elasticitat de la pell i de ràpida absorció. Textura no grassa.
28,85€   |   Més informació

VICHY CELLUDESTOCK CREMA 300 ML LOT DE 2
VICHY CELLUDESTOCK CREMA 300 ML LOT DE 2
Cafeïna pura 5% + Activador lipolític.
Tractament reductor intensiu per volums i cel·lulitis resistents a les dietes. L'aspecte de la cel·lulitis apareix allisat a partir de 7 dies.
47,70€   |   Més informació

SOMATOLINE MINCEUR 50+ 250ML
SOMATOLINE MINCEUR 50+ 250ML
Somatoline reductor 50 plus és un innovador producte que ajuda a les dones a partir dels 50 anys a eliminar el greix localitzat. Els seus efectes són visibles al poc temps de tractament:
- Afavoreix la reducció de les acumulacions de greix localitzat resistent a la zona del ventre, malucs i cuixes.
- Combat els signes de l'envelliment cutani gràcies a una elevada concentració d'ingredients actius antioxidants.
- Nodreix intensament deixant la pell llisa i sedosa.
46,35€   |   Més informació

ELIFEXIR NOCTURSLIM GEL INTENSIU 200ML
ELIFEXIR NOCTURSLIM GEL INTENSIU 200ML
Gel en crema fresc amb un efecte lipo-reductor ultra ràpid. Gràcies a la seva acció específica sobre les proteïnes nocturnes que regulen la formació i acumulació de greixos. Nocturn PK Burner, redueix l'alliberament de nocturnina augmentant la combustió dels greixos i reduint la seva acumulació. L'aigua fruital de cireres afavoreix l'eliminació de toxines i líquids cutanis.
12,50€   |   Més informació

SOMATOLINE LIPOREDUCTOR CUIXES I MALUC KIT
SOMATOLINE LIPOREDUCTOR CUIXES I MALUC KIT
Sèrum activador 150ml és un sèrum altament concentrat de ràpida absorció que prepara a la pell perquè absorbeixi de forma eficaç tots els actius. La fórmula de Somatoline Sèrum activador és rica en actius que estimulen la microcirculació i milloren l'absorció dels actius que aplicarem amb la crema liporeductora intensiva. A més, impedeix l'acumulació de greixos i sucres en l'interior dels adipòcits, limitant així la formació de noves cèl·lules adiposes.

Somatoline crema liporeductora intensiva és una emulsió de fàcil absorció que posseeix una àmplia acció reductora i drenant que afavoreix la disminució de les acumulacions? De greix localitzat i ajuda a l'eliminació de l'excés de líquids dels teixits. Somatoline crema liporeductora intensiva és rica en actius que ajuda a que els lípids siguin atacats pels enzims lipolítiques ajudant al fet que es trenquin les acumulacions de greix localitzat a la zona de cuixes i malucs ?. A més, Somatoline crema liporeductora intensiva facilita el drenatge de l'excés de líquids cutanis reduint de manera efectiva el volum.
29,95€   |   Més informació

THIOMUCASE PACK CREMA 200 ML. + REGAL 50ML
THIOMUCASE PACK CREMA 200 ML. + REGAL 50ML
Thiomucase acció 3, reductor de greix, combat la cel·lulitis de manera eficaç gràcies a la seva triple acció:

- Anticel·lulítica: gràcies al seu exclusiu component enzimàtic que penetra fins al nucli de la cel·lulitis, Thiomucase actua directament sobre l'origen del problema, facilitant l'eliminació de greixos i l'alliberament de la retenció de líquids, amb això s'aconsegueix allisar la pell de taronja.

- Emmotlladora: disminueix la capa de greix que recobreix la musculatura i modela la figura, deixant la pell més llisa i ferma.

- Hidratant: afavoreix l'absorció d'aigua per l'epidermis, millorant el nivell d'hidratació de la pell que adquireix un aspecte ters i suau.

Aplicació: diàriament, després de la dutxa amb un bon massatge i amb la pell seca.
24,85€   |   Més informació

ELIFEXIR VIENTRE PLANO GEL REDUCTOR 200 ML.
ELIFEXIR VIENTRE PLANO GEL REDUCTOR 200 ML.
Formulada amb PQ8 + CoA per eliminar, de forma específica, el greix de la zona del ventre. Redueix els dipòsits de greix per un augment de la lipòlisi i afavoreix la seva posterior eliminació. Permet la recuperació de la fermesa de la pell, evitant la flacciditat i el despenjament associats a la pèrdua de volum.

Utilització: Aplicar dues vegades al dia, matí i nit, fent un massatge amb el palmell de la mà fins a la seva total absorció.
8,85€   |   Més informació

ELIFEXIR MINUCELL GEL 200ML.
ELIFEXIR MINUCELL GEL 200ML.
L'innovador tractament local MINUCELL actua directament a la regió afectada per la cel·lulitis, alliberant l'excés gras acumulat en els nòduls adipocítics i afavorint la seva eliminació. Així mateix millora l'aspecte de la pell de taronja, la pell queda llisa i uniforme.

Utilització: Aplicar una petita quantitat dues vegades al dia, matí i nit, mitjançant un intens massatge sobre les zones afectades.
8,85€   |   Més informació

SOMATOLINE HOME ABDOMINALS TOP DEFINITION SORT 200
SOMATOLINE HOME ABDOMINALS TOP DEFINITION SORT 200
És un gel-crema cosmètic innovador, que penetra ràpidament. Conté un complex exclussiu enriquit amb cafeïna i carnitina que afavoreix la reducció de les acumulacions de greix específiques de l'home, alhora que tonifica la zona abdominal, i ajuda a resaltar els músculs.

Utilització: Aplicar una petita quantitat sobre la zona a tractar, al matí i a la nit, fent un lleuger massatge circular fins a la seva completa absorció. Cal seguir el tractament durant 4 setmanes.
32,30€   |   Més informació

SOMATOLINE HOME VENTRE I ABDOMEN INTENSIU NIT 10
SOMATOLINE HOME VENTRE I ABDOMEN INTENSIU NIT 10
És una crema cosmètica innovadora, especialment estudiada per combatre el greix localitzat de l'home (ventre i abdomen), amb una sóla aplicació cada nit. Aprofita el període nocturn, en el qual la pell és més receptiva, per efectuar una acció intensiva i ràpida de reducció.

Consells d'utilització: Aplicar una petita quantitat cada nit, abans de d'anar a dormir, fent un lleuger massatge amb moviments circulars fins a la completa absorció. El tractament s'ha de continuar durant 4 setmanes i s'obtindrà una reducció mitjana del perímetre abdominal de 2cm.
49,15€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02