Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlPRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNE
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
sals de schussler
 
sals de schussler - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control Les sals bioquímiques (també conegudes com sals minerals terapèutiques o sals de Schüssler) són medicaments homeopàtics basats en els compostos inorgànics que estan presents en les cèl.lules de l'organisme humà.

La teràpia amb sals minerals va ser desenvolupada pel doctor alemany Willhelm Heinrich Schüssler (1821-1898), qui va identificar la presència de 12 sals diferents en els teixits de l'organisme. El Dr Schüssler va atribuir funcions específiques a cadascuna d'aquestes 12 sals i va descobrir que un desequilibri en la distribució dels compostos inorgànics produeix el que anomenem malaltia. L'aportació d'aquestes sals en quantitats infinitesimals desencadena un estímul que capacita a les cèl lules per a una major i millor absorció dels minerals en l'organisme.

El procés de dilució es realitza sota el mètode de fabricació de medicaments homeopàtics, anomenat potenciació, que consisteix a diluir una part de la sal mineral en nou parts de diluent, per exemple la pols de lactosa (1:10). Aquest procés es repeteix sis vegades, obtenint així la sisena potència decimal (1:1.000.000), que és l'estàndard per a aquesta teràpia per ser la més apropiada. A causa d'aquesta dilució infinitesimal, la dosi de mineral que s'ingereix és efectiva a nivell cel.lular però massa baixa per presentar efectes secundaris. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

DHU SALS SCHUSSLER CALCIUM FLUORATUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER CALCIUM FLUORATUM 80u
Retorna la tonicitat a la pell. Reforça les articulacions, ossos i esmalt dental.
La calcarea fluorica o fluorur de calci ajuda a la formació d'ossos, tendons, lligaments, dents i ungles, reforçant i fent-los més sòlids.
Regula el grau d'elasticitat d'un teixit, estovant o endurint, fins que s'aconsegueix el nivell normal.

ÉS ADEQUAT PER A:
- Arrugues
- Hemorroides
- Varius
- Fongs en ??ungles
- Dents amb càries
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER CALCIUM PHOSPHORICUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER CALCIUM PHOSPHORICUM 80u
El Calcium phosphoricum o fosfat càlcic té una funció decisiva en la formació dels ossos (mineralització). Afavoreix el seu creixement i accelera la curació de fractures. També contribueix a la formació de les dents.
Participa en la coagulació de la sang i pot ajudar a contenir la pèrdua de sang excessiva (com en les hemorràgies nasals).

ÉS ADEQUAT PER A:
- Nerviosisme a nens
- Lactància
- Vòmits en nens
- Genives sensibles
- Estructura dental
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER FERRUM PHOSPHORICUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER FERRUM PHOSPHORICUM 80u
Enforteix el sistema immunològic. Lluita contra les infeccions.
El Ferrum phosphoricum o fosfat de ferro juga un paper fonamental en la fabricació d'energia en les cèl lules i és fonamental perquè les molècules d'oxigen s'uneixin als glòbuls vermells.
Aquesta sal influeix en la tensió dels vasos sanguinis, així regula la circulació sanguínia. A més, permet que el cos absorbeixi millor el ferro procedent dels aliments i el transporta fins a la zona que l'organisme necessiti.

ÉS ADEQUAT PER A:
- Amigdalitis
- Rampes
- Cefalea
- Menstruació
- Hemorroides
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER KALIUM CHLORATUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER KALIUM CHLORATUM 80u
El Kalium chloratum o clorur potàssic, juntament amb el clorur sòdic, elimina l'aigua de l'organisme regulant els líquids corporals i s'encarrega del bon funcionament dels músculs i nervis.
Influeix en el metabolisme del sucre i les proteïnes, el control del batec del cor i l'activitat estomacal i intestinal.
Aquesta sal és molt útil per curar inflamacions i infeccions de la pell (èczemes, herpes ...) i en cremades de primer i segon grau.
A més serveix com a remei secundari al Ferrum phosphoricum en el tractament de refredats, ferides i inflamacions ..

ÉS ADEQUAT PER A:
- Refredats
- Berrugues
- Inflamació estomacal i intestinal
- Cicatrius
- Vòmits

6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER KALIUM PHOSPHORICUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER KALIUM PHOSPHORICUM 80u
"La sal dels nervis". Ajuda a tractar l'esgotament mental, emocional i físic.
El Kalium phosphoricum o fosfat de potassi és necessari perquè tant nervis com músculs funcionin correctament. Evita també el deteriorament del teixit cel·lular.
Regulant el contingut en potassi, estabilitzem els nervis, la ment, les emocions i el cos. Aquesta sal és important per tractar la manca d'energia, el desànim, rampes, alopècia localitzada i hiperactivitat en nens

ÉS ADEQUADA PER A:
- Depressió
- Esgotament mental
- Esgotament emocional
- Esgotament físic
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER KALIUM SULPHURICUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER KALIUM SULPHURICUM 80u
"La sal anti-toxines". Repara danys a la pell i ungles.
El Kalium sulfuricum o sulfat potàssic es troba en pell, ossos, músculs i ungles. Estimula la formació de les cèl lules cutànies, del cabell i les ungles. És essencial per a la curació de ferides i erupcions. Actua també contra els refredats i inflamacions.

ÉS ADEQUADA PER A:
- Ardor d'estómac
- Mal de cap
- Psoriasi cuir cabellut
- Refredats.
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER MAGNESIUM PHOSPHORICUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER MAGNESIUM PHOSPHORICUM 80u
"La sal del dolor". És el remei bioquímic que alleuja les rampes i dolors, ja que disminueix l'activitat en els nervis i múscul
El Magnesium phosphoricum o fosfat de magnesi participa en la formació d'ossos, músculs i nervis, i té la capacitat de disminuir els impulsos nerviosos que condueixen als músculs.

ÉS ADEQUADA PER A:
- Dolor en general
- Diarrea
- Sensibilitat dental
- Inflamació
- Menopausea
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER NATRUM CHLORATUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER NATRUM CHLORATUM 80u
"Reguladora del metabolisme hídric".
El Natrium chloratum o clorur sòdic està elaborat a partir de la sal comuna i regula els nivells d'aigua del cos.
Aquesta sal és molt eficaç en els problemes que es manifesten tant per excés de líquids, com els edemes o persones que suen o llàgrimegen molt, com per falta d'hidratació, com per exemple problemes de sequedat a la pell.

ÉS ADEQUADA PER A:
- Lactància
- Refredats
- Caspa
- Caiguda del cabell
- Picades
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER NATRIUM PHOSPHORICUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER NATRIUM PHOSPHORICUM 80u
"La sal del metabolisme"
El Natrium phosphoricum o fosfat sòdic és la sal bioquímica que regula el metabolisme i l'equilibri àcid-base. Té un efecte purgant (laxant) i controla l'excés d'acidesa del cos, com digestions pesades o acidesa estomacal. És important quan hi ha tendència a augmentar de pes.

ÉS ADEQUADA PER A:
- Cremar greixos
- Amigdalitis
- Reflux gàstric
- Aftes bucals
- Diarrea i vòmits
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER NATRIUM SULPHURICUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER NATRIUM SULPHURICUM 80u
La sal de l'excreció i l'eliminació
El Natrium sulfuricum o sulfat sòdic expulsa líquids excedents del cos. Redueix la quantitat d'aigua que absorbeix l'intestí gruixut, actuant com un purificador o desintoxicador indirecte.
Aquesta sal ajuda en totes les alteracions de secreció en els òrgans digestius, entre els quals es troben el pàncrees, vesícula biliar i intestins.

ÉS ADEQUADA PER A:
- Acne
- Arrugues
- Escates
- Diarrea
- Restrenyiment
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER SILICEA 80u
DHU SALS SCHUSSLER SILICEA 80u
"La sal de la bellesa"
La silícia o diòxid de silici és el cosmètic bioquímic per excel.lència: estabilitza la pell, el cabell, les ungles, peus i mans i teixit conjuntiu. Contribueix en la seva elasticitat i fermesa.

ÉS ADEQUADA PER A:
- Potes de gall i arrugues
- Cicatrius
- Cabell trencadís
- Caiguda cabell
- Genives sensibles
6,75€   |   Més informació

DHU SALS SCHUSSLER CALCIUM SULFURICUM 80u
DHU SALS SCHUSSLER CALCIUM SULFURICUM 80u
"La sal regenerativa".
El Calcium sulfuricum o sulfat de calci és present de forma natural en els cartílags i forma part dels aminoàcids.
Aquesta sal estimula a les cèl lules encarregades d'emetre hormones i enzims. Influeix sobre la formació de teixit conjuntiu, té efecte antiinflamatori sobre la pell i reforça el creixement de cèl· lules noves.

ÉS ADEQUADA PER A:
- Molèsties dentals
- Bronquitis crònica
6,75€   |   Més informació

CÓM S'HAN DE PRENDRE?
CÓM S'HAN DE PRENDRE?
COM ES PRENEN LES SALS I S'APLIQUEN LES POMADES

SALS
Les 12 sals minerals són sals polvoritzades amb lactosa, no les han de prendre persones intolerants a aquest ingredient.

Una de les condicions més importants per al bon efecte de les Sals de Schüssler és l'absorció de la substància a través de la mucosa bucal. Es pot prendre diluïda amb aigua a glops petits i lents o bé deixar la pastilla a la boca fins que es dissolgui.

DOLÈNCIES AGUDES.
En malalties agudes, com nàusees o l'inici d'una faringitis és important que es prenguin els comprimits amb freqüència (inicialment). Això vol dir 1 comprimit cada 5 minuts.

DOLÈNCIES CRÒNIQUES
Nadons: Segons la intensitat dels símptomes, 1 comprimit (dissolt amb aigua per formar una pasta que s'aplicarà en els llavis) 1 o 2 vegades al dia.
Nens: (2 a 8 anys) 1 comprimit 2 o 3 vegades al dia fins millora.
Adolescents i Adults: 2 comprimits 3 vegades al dia fins millora.

Quan hem de combinar diferents sals, com passa amb les "cures de Schüssler" prendrem 1 sal al matí, 1 al mig dia i 1 al vespre.


POMADES
En general, el mètode d'utilització de les pomades és similar al de les sals. Algunes pomades complementen l'ús de Sales incrementant el seu efecte.

Per a ús general i el problemes cutanis, aplicar 1 o 2 vegades al dia una mica de pomada sobre la zona afectada
0,00€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02