Introdueix el teu correu electrònic i número de client i t'enviarem una nova contrasenya.
Email  
Nº Client  
  La Farmàcia del Punt de Trobada         Farmacia Andorra - español  ESPAÑOL  Farmacia Andorra - català CATALÀ
Tornar a INICI Anar a PRODUCTES Anar a FARMÀCIA Anar a LOCALITZACIÓ Anar a CONTACTE

horaris
Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos ControlJA HA ARRIBAT L'HIVERN

PRODUCTES NATURALS
PRODUCTES CONSELL
MEDICAMENTS AMB RECEPTA
MEDICAMENTS INTERNACIONALS
ANALGÈSICS
VITAMINES, NUTRICIÓ I COSMÈTICA
CONTROL DE PES

ÒPTICA
TENSIÒMETRES I TERMÒMETRES
CARAMELS
ANTICELUL·LíTICS
HIGIENE BUCO-DENTAL
SOLAR
SEXUALITAT
NADÓ
HOME
HIDRATACIÓ I HIGIENE CORPORAL

ESPECIALITAT DE CONSELL
MEDICAMENT DE NOM COMÚ
OLIGOELEMENTS
SALS DE SCHUSSLER

ATÒPIA
ACNÉ
CURA DEL CABELL
DERMOFARMÀCIA - LABORATORIS

HIGIENE
HIDRATACIÓ
ARRUGUES I FLACCIDESA
MAQUILLATGE

CAMES CANSADES
COMPRESSIÓ 70
COMPRESSIÓ 140
MITJÓ HOME / DONA

Servei d'atenció al Client
Targeta Client
 
       Buscador
       
       
higiene
 
higiene - Farmacia Andorra, Farmacia Punt de Trobada, Tamiflu,  Sedatif pc, Oscillococcinum, Xenical, Galenic Elancyl Cellu, Ducray anacaps, Germinal antiedad, Seba Med baby, Botoina 3000 Filler, Roc Retin-Ox, Gallenic Nectalys, Germinal antiedad, anticelulítics Andorra, Oligoelements Andorra, Pollens 30ch, Stodal, Oenobiol Regard, Imedeen Time Perfection, Phyto Soja Premenopausa, Geriatric Pharmaton, Homeovox, Durex Andorra, Medicaments sexualitat, Medicamento disfunción sexual, Productos nutrición Andorra, Productos cosmética Andorra, Productos analgésicos Andorra, analgèsics Andorra, Aspirine Oberlin, Aspirine Nicholas, Kamol Chauffant Baume, Baume Saint Bernard, Tiger Balm, Productos obesidad Andorra, Productes obesitat Andorra, Parafarmacia Andorra, Productos dermatológicos Andorra, Productes dermatològics Andorra, Homeopatia Andorra, Productos homeopáticos Andorra, Produco Oligosol Andorra, Producto Ducray Anacaps Andorra, Klorane Andorra, Productos farmacéuticos Andorra, Dermatologia Andorra, Complementos nutricionales Andorra, Roc Retinol Anticellulite, Galenic Elancyl Cellu, Farmacos Anticelulitis Andorra, Laboratorios Boiron, Melatonina, Productos alopecia Andorra, Rene Furterer Andorra, Dercos Andorra, Kh3 Andorra, Caudalie Andorra, Preservativos Control La Higiene facial és un element bàsic de l'estètica per si mateixa, ja que una pell bella ha d'estar neta, i a més perquè és el pas previ imprescindible abans de qualsevol tractament específic facial o antiaging.

L'objectiu de la higiene facial és retirar les cèl.lules mortes que habiten a la superfície de la pell, que impedeixen que la dermis respiri i en conseqüència, tingui una adequada oxigenació.

Els contaminants ambientals (pols, partícules vehiculitzades per l'aire, fum, gasos), poden tenir abrasius, greixos, àcids, àlcalis, tintes, pintures, etc .. Els cosmètics han de reunir les condicions capaces de poder eliminar-los: per arrossegament, mitjançant emulsions que solubilitzen aquests components adherits, etc., tenint present que, per la seva composició, no alterin el normal funcionament de la pell. 


VEURE ALTRES FAMÍLIES RELACIONADES

GALENIC PUR AIGUA DESMAQUILLANT 400 ML
GALENIC PUR AIGUA DESMAQUILLANT 400 ML
Aigua de desmaquillatge micel.lar amb aigua floral de melilot. Aigua cristal.lina oxigenant, amb notes fresques de flors blanques, desmaquilla i calma perfectament la cara i els ulls en un sol gest. Per a tot tipus de pells.
13,50€   |   Més informació

GALENIC PUR LOCIÓ TÓNICA 400 ML.
GALENIC PUR LOCIÓ TÓNICA 400 ML.
Loció Tònica Frescor amb Aigua Floral de melilot per a tot tipus de pells. Loció cristal.lina vivificant, perfecciona amb suavitat la neteja de la pell, la calma i la prepara per rebre les cremes de dia i de nit.
13,00€   |   Més informació

GALENIC PUR LLET DESMAQUILLANT 400 ML.
GALENIC PUR LLET DESMAQUILLANT 400 ML.
Llet desmaquillant suau amb aigua floral de melilot. Llet vellutada i fluida, neteja i desmaquilla eficaçment la cara. S'esbandeix amb aigua. Per a tot tipus de pells.
13,00€   |   Més informació

NEOSTRATA ESCUMA NETEJADORA  20 AHA 100 ML.
NEOSTRATA ESCUMA NETEJADORA 20 AHA 100 ML.
És una escuma netejadora, formulada amb àcid glicòlic i un nou hidroxiàcid ultra-antioxidant, l'àcid lactobiónic, que millora el to i la textura de la pell i contribueix a reduir les arrugues i línies d'expressió.

Consells d'ús. Aplicar dues vegades al dia una petita quantitat sobre la pell prèviament humitejada. Feu massatges suaument la zona i esbandiu amb abundant aigua.
19,25€   |   Més informació

VICHY SOLUCIÓ MICEL.LAR 400 ML LOT DE 2
VICHY SOLUCIÓ MICEL.LAR 400 ML LOT DE 2
Solució Micelar amb efecte 3 en 1: neta, desmaquilla i suavitza la pell. Especialment formulada per a pells sensibles. La poden utilitzar persones amb els ulls sensibles i aquelles que porten lents de contacte. No conté alcohol, sabó ni colorants. Ph fisiològic.
Aplicar amb l'ajuda d'un cotó. No cal esbandir. Sense parabens.
18,60€   |   Més informació

AVENE LOTION P / INTOLERANTS 300 ML.
AVENE LOTION P / INTOLERANTS 300 ML.
Loció netejadora per a pells intolerants. Sense aclarit, sense perfum, sense parabens. Per pell hipersensible i irritable.
8,55€   |   Més informació

CAUDALIE ESCUMA NETEJADORA  FLEUR DE VIGNE 150 ML
CAUDALIE ESCUMA NETEJADORA FLEUR DE VIGNE 150 ML
Aquesta loció cristal·lina es transforma en una escuma d'aire per a una neteja suau. Sense sabó, respecta l'equilibri natural de la pell deixant-la suau i confortable. Provat sota control dermatològic. Sense parabens.
17,85€   |   Més informació

VICHY DESMAQUILLANT INTEGRAL PELL SENSIBLE  3 EN 1
VICHY DESMAQUILLANT INTEGRAL PELL SENSIBLE 3 EN 1
És un desmaquillant triple acció. Conté llet, tònic i desmaquillant d'ulls. En un sol gest elimina perfectament qualsevol resta de maquillatge i tonifica la pell. La seva textura fluida està indicada per a les pells més sensibles. Adequat per a ulls sensibles i usuaris de lents de contacte. Sense parabens.

Forma d'ús:
Aplicar matí i nit amb un lleuger massatge. Retirar amb un cotó.
9,35€   |   Més informació

SENSILIS COMODYNES MAKE-UP REMOVER PELL MIXTES/GRA
SENSILIS COMODYNES MAKE-UP REMOVER PELL MIXTES/GRA
Tovalloletes desmaquilladores micelars per a pells mixtes i grasses. Substitueixen llet, tònic i desmaquillador d'ulls. Eliminen impureses i maquillatge deixant la pell suau, neta, tonificada i hidratada. Sense alcohol. Conservar el producte protegit de la calor i correctament tancat.
4,95€   |   Més informació

CAUDALÍE ESCUMA NETEJADORA 150 ML
CAUDALÍE ESCUMA NETEJADORA 150 ML
La loció es transforma en una escuma lleugera per al plaer d'una neteja suau.

Utilització: Matí i nit sobre la pell humida. Esbandir amb aigua.
11,90€   |   Més informació

AVENE LOCIÓ TÒNICA SUAU 200 ML.
AVENE LOCIÓ TÒNICA SUAU 200 ML.
Aquesta loció completa el desmaquillatge, tonifica i calma la pell, amb la seva composició bifàsica original, enriquida amb l'Aigua Thermale Avène, amb propietats calmants i anti-irritants i Silicats, garanteix la comoditat i suavitat a la pell més sensible. Sense alcohol.

Consells d'utilització: sacsejar el pot i aplicar la loció amb un cotó sobre la cara prèviament netejada.
12,85€   |   Més informació

GALENIC PUR 2 EN 1 DEMAQUILLANT CARA I ULLS 200 ML
GALENIC PUR 2 EN 1 DEMAQUILLANT CARA I ULLS 200 ML
2 en 1 desmaquillant amb aigua floral de melilot. Aquesta llet loció elimina perfectament, en un sol gest, qualsevol maquillatge, fins i tot el molt resistent. No cal esbandir.
11,40€   |   Més informació

BIODERMA SENSIBIO H2O SOLUCIÓ MICELAR 500ML.
BIODERMA SENSIBIO H2O SOLUCIÓ MICELAR 500ML.
Sensibio H2O garanteix una neteja i un desmaquillatge suau de la cara i els ulls. La seva fórmula permet una eliminació de les impureses mentre fa l'equilibri cutani. Els actius suavitzants prevenen la sensació d'irritació. El complex natural D.A.F. augmenta el grau de tolerància sobre la pell.

Consells d'utilització: impregnar un cotó. Netejar/desmaquillar la cara i els ulls. Assecar delicadament.
16,50€   |   Més informació

SENSILIS COMODYNES MAKE-UP REMOVER PELL SECA 40U
SENSILIS COMODYNES MAKE-UP REMOVER PELL SECA 40U
Tovalloletes desmaquillants micelars per a pells seques que substitueixen a la llet, al tònic i al desmaquillador d'ulls. Eliminen impureses i maquillatge deixant la pell suau, neta, tonificada i hidratada. Sense alcohol. Conservar el producte protegit de la calor i correctament tancat.
4,95€   |   Més informació

ROCHE POSAY SOLUCIÓ MICEL·LAR ULTRA 750 ML.
ROCHE POSAY SOLUCIÓ MICEL·LAR ULTRA 750 ML.
Aigua micel·lar per a pells sensibles. Neteja i desmaquilla la pell. Purifica, calma i protegeix. Apte per a cara i ulls sensibles.
Sense sabó. Sense alcohol. Sense colorants. Sense parabens.

Aplicar amb un cotó. Sense esbandir. Ús extern.
16,50€   |   Més informació

AVENE LOTION MICELLAIRE 400 ML. LOT DE 2
AVENE LOTION MICELLAIRE 400 ML. LOT DE 2
Loció micel.lar netejadora i desmaquillant per a pells sensibles. Rica en aigua termal d' Avene.

Consells d'utilització: Aplicar sobre la cara i el coll amb l'ajuda d'un cotó.
18,95€   |   Més informació

AVENE LOCIÓ DESMAQUILLANT 400 ML.
AVENE LOCIÓ DESMAQUILLANT 400 ML.
Neteja i elimina suaument la cara, ulls i llavis. Rica en Aigua termal d'Avène, calmant i anti-irritant. Aplicar amb l'ajuda d'un cotó. Sense aclarit. Sense alchool. Per a tot tipus de pells fins i tot les més sensibles. Hipoalergènic.
9,95€   |   Més informació

VICHY SOLUCIO DESMAQUILLANT 400 ML.
VICHY SOLUCIO DESMAQUILLANT 400 ML.
Amb efecte 3 en 1: neteja, desmaquilla i suavitza la pell. Especialment formulada per a pells sensibles. La poden utilitzar persones amb els ulls sensibles i aquelles que porten lentilles. No conté alcohol, sabó ni colorants. Ph fisiológic.
Aplicar amb l'ajud d'un cotó. No cal esbandir
11,15€   |   Més informació

SENSILIS RITUAL CARE MOUSSE NETEJADORA 125ML.
SENSILIS RITUAL CARE MOUSSE NETEJADORA 125ML.
Mousse netejadora per a pells normals i sensibles. Es transforma en una suau escuma en contacte amb l'aigua. Amb extractes de bambú i mimosa que afavoreixen la regneración cel.lular. Neteja suaument les pells més sensibles deixant una agradable sensació de confort.
13,30€   |   Més informació

AVENE ANTIROUGEURS 300ML
AVENE ANTIROUGEURS 300ML
Llet dermo netejadora anti-vermellors per a pells sensibles amb tendència a l'aparició de taques. Neteja, desmaquilla i calma la pell. La seva textura molt suau evita la sensació de rugositat a la pell.

Consell d'utilització: Aplicar matí i nit sobre la cara efectuant lleugers massatges circulars.
13,40€   |   Més informació

VICHY EAU MOUSSANTE 150ML
VICHY EAU MOUSSANTE 150ML
Escuma netejadora per a pells sensibles. Conté aigua termal de VIchy, que es transforma instantàniament en una suau escuma que neteja la pell i aquesta apareix més resplendent.
10,25€   |   Més informació

PH5 EUCERIN DERMATO CLEAN DESMAQUILLANT D'ULLS 125
PH5 EUCERIN DERMATO CLEAN DESMAQUILLANT D'ULLS 125
Desmaquillant d'ulls. Elimina en profunditat el maquillatge resistent. Permet que la pell transpiri. Per a tot tipus de pells.

Recomanacions d'ús: fregui suaument amb un cotó. Adequat per a usuaris de lents de contacte.
8,40€   |   Més informació

SENSILIS RITUAL CARE POLVO EXFOLIANTE DE ARROZ 30M
SENSILIS RITUAL CARE POLVO EXFOLIANTE DE ARROZ 30M
Exfoliant de partícules d'arròs i coco que retira les cèl.lules mortes i impureses per obtenir una pell renovada, uniforme i lluminosa. Apta per a tot tipus de pell.
POSOLOGIA: Per a un Exfoliació intensa barregeu una petita quantitat amb aigua i apliqueu a la cara amb moviments circulars, per a una exfoliació suau barregeu amb la seva netejadora habitual.

17,00€   |   Més informació

CAUDALÍE ESCUMA NETEJADORA 150 ML
CAUDALÍE ESCUMA NETEJADORA 150 ML
La loció es transforma en una escuma lleugera per al plaer d'una neteja suau.

Utilització: Matí i nit sobre la pell humida. Esbandir amb aigua.
11,90€   |   Més informació

AVENE GOMMAGE DOUX PURIFIANT 50 ML.
AVENE GOMMAGE DOUX PURIFIANT 50 ML.
Tractament exfoliant específic per pells seques. Les microperles exfoliants asseguren una neteja mecànica en profonditat complementat per un agent keratoregulador que afavoreix l'eliminació de les cèl·lúles mortes.
Es recomana utilitzar-lo abans de l'aplicació d'una màscara o d'un tractament, afavoreix la penetració dels actius i col·labora per deixar pell més fina

Consells d'utilització: Apliqueu sobre la pell fent suaus massatges circulars. A continuació esbandiu amb aigua abundant.
10,85€   |   Més informació

 
 
FARMÀCIA MALLOL-SUNYER © Centre Comercial "Punt de Trobada" · Sant Julià de Lòria · Principat d'Andorra · Tel. 902 93 09 66 (cost trucada local) Tel. Andorra 800 666 · E-mail: farmaciamallol@andorra.ad
pasti02